"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Yazıyaz gerçekten özgür ve tarafsız mı?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Dün aynı başlık altında açtığım konu ne yazık ki, kaybolmuş. Bu yüzden konuyu tekrar açma gereği duydum. 29 Haziran 2007 tarihinde, yani bir hafta önce forumda açtığım "Allah olmasaydı ateistler ne yapacaktı?" isimli konu forum yönetimi tarafından, polemiklerin yükselmesi konunun çirkinleşmesi ve sonuçsuz kalması gibi hiç de inandırıcı ve makul olmayan gerekçelerle silindi. Üstelik bu durum hakkında tarafıma(ben sorana kadar) hiç bir bilgi de verilmedi. Burası bir tartışma platformu ise polemiklerin yükselmesinden daha doğal ne olabilir? Ve açılan her tartışmanın bir sonuca ulaşması zorunluluk mudur? Bu kadar saçma bir gerekçe olabilir mi? Tartışmanın kendisi zaten bir sonuçtur. Önemli olan tartışabilmeyi öğrenebilmektir. Bir sonuca ulaşılmasından çok daha önemli olan "ötekinin" düşüncelerinin, inançlarının ve yaşama biçiminin de saygıya değer olduğunu bilerek, şiddet ve tehdit oluşturmadan karşıt düşüncelerin sergilenmesidir. Konunun çirkinleşmesi gerekçesi ise samimiyetten oldukça uzak bir gerekçedir. Dün bu başlık altında sıraladığım konu başlıklarını tekrar sıralamaya niyetim yok! Forumun geneline bakıldığında zaten çirkinleşmeyen az sayıda konu olduğu görülecektir. Gerekirse örneklerini sunmaya hazırım. Açtığım konunun inandırıcı ve samimi olmayan gerekçelerle keyfi olarak silinmesi, Yazıyaz'ın tarafsız ve özgür bir tartışma plkatformu olduğunu tartışılır hale getirilmiştir. İnşallah açtığım bu konu da bir saldırıya kurban gitmez! __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) bekirsami Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-07-07 13:43 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| forum yönetimine yapılan itham doğruysa şayet utanç verici ve forumun itibarını beş paralık edecek bir durum söz konusu demektir... birileri işine gelmeyen konuları silme cüreti gösterecek, işine gelen konularda da tüm kuraldışılığa ve hatta ahlak dışılığa rağmen özgürlük maskesi ardında görmezden gelme politikası bir yöntem olarak kullanılacaksa burada vakit kaybetmeye hiç gerek yok.. sulh Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-07-07 14:12 . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| İslam var oldukça VAH Türkiyem VAH Allah'ı kim yarattı ? Tanrı (Allah) var mı? yok mu? İslam kadını TERTEMİZ EŞ olarak görmemektedir!!! Muhammed dünyanın yuvarlak olduğunu bilmiyor muydu? Ateistin Beynin Kirliliği Tanrı'nın yerinde olmak ister miydiniz ? İslam'da Kadının Yeri En Arkalardadır. Yoksa Tanrı Öldü mü? Ayşe Olayı Hz. Muhammed neden ben tanriyim demedi?? Tanrı Evreni Yaratmadan Önce Ne Yapıyordu ?!!Kuran'da mucize yoktur Tanrı'nın Eksikleri-Yanlışları ... Ve insan Allah'ı yarattı Biz mi tanrıyı yarattık tanrı mı bizi ? Tanrı Ne Kadar Büyük ??? Kadının şeytanlığı Tanrısallıkla başlar Allah'ın şeytana gücü yetmiyor mu? Bu konular forum yönetiminin gözünden kaçmış olabilir diye hatırlatmak gereği duydum. Zira konuların çirkinleştiği, polemiklerin yükseldiği ve konuların sonuçsuz kaldığı ortada ![]() __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.bekirsami forum yönetimine iletmek istediğiniz bir konu varsa bunun yolu "itirazlar"dan geçmektedir. Bir sorununuz varsa orada dile getirebilirsiniz. Sanırım arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|