Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Mor ve Ötesi'nden bağımsızlara destek / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski08-07-07, 17:13  #1
V.T.Retci

V.T.Retci'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007
Mor ve Ötesi'nden bağımsızlara destek

Okan Bayulgen'in sunduğu Makina adlı programın konuğu olan Mor ve Ötesi'nin müzisyenleri, seçimlerde bağımsız adayları destekleyeceklerini açıkladılar.

Şu ana kadar iktidara gelen ve parlamentoda yer eden siyasilerin kendilerine güven vermediğini söyleyen Mor ve Ötesi ekibi, Baskın Oran ve Ufuk Uras'a inandıklarını belirtti.

Cumartesi gecesi Kanal D ekranlarında yayımlanan Makina'ya konuk olan ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin başarılı vokalisti Harun Tekin, programda seçim sürecine ilişkin siyasi mesajlar verdi. Aynı zamanda ''Sesimiz Baskın Olsun'' yazılı tişört ile yayına katılan Tekin, 2007 seçimlerinde grup olarak bağımsız sol adaylardan Prof. Baskın Oran ile Ufuk Uras'ı destekleyeceklerini kaydetti.

Uras ve Oran'ın seçim çalışmalarına da katkı sunduklarını ifade eden grup üyesi Harun Tekin, Beyoğlu'nda bağımsız adaylar için broşür dağıttıklarını da aktardı

Kaynak: http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=1412
V.T.Retci is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-07-07, 17:48  #2
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Sanatçılar çıkar meselesinden dolayı, siyasi tercihlerini açıklamazlar ama demek ki aralarında böyle cesaretli olanlarıda var.
Eski08-07-07, 18:00  #3
erdi

erdi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006

Alıntı:
Sayın rojin şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sanatçılar çıkar meselesinden dolayı, siyasi tercihlerini açıklamazlar ama demek ki aralarında böyle cesaretli olanlarıda var.
Kıraç'ta daha önce açıklamıştı

Alıntı:
Ünlü Sanatçı Kıraç oyunu İŞÇİ PARTİSİ'ne vereceğini açıkladı. Habertürk kanalında yayınlanan "Weekend" programına konuk oldu. Hakan Çelik'in hazırladığı programda, 22 Temmuz seçimlerinde oyum İşçi Partisi'ne dedi
http://www.turkpolitika.com/modules....ticle&sid=8291

!
Eski08-07-07, 18:02  #4
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Ülke / Şehir: Dünyadan

İnsanların açıklamaları gerekir Sn Erdi,polemiğe girmek ve kitle kaybetmemek adına gizledikler şeyler yanlış değil mi?
Eski08-07-07, 18:11  #5
erdi

erdi'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın rojin şöyle demiş:

Mesajı Göster
İnsanların açıklamaları gerekir Sn Erdi,polemiğe girmek ve kitle kaybetmemek adına gizledikler şeyler yanlış değil mi?
Evet ama söylemek istemeyenlerede bir şey denemez bence özgürlükler çerçevesinde düşüncelerini saklı tutan, tutmak isteyen pek çok sanatçı vardır.

Öte yandan daha şeffaf davranıp, ekol olmuş partiler ile özdeşleşen isimlerde var....

Kişisel tercihleridir diyelim.
Eski08-07-07, 18:57  #6
Lumbstatc

Lumbstatc'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007

Mor ve ötesi grubu yandaş olduğu kesimi şarkılarında belli etmişlerdi zaten (darbe şarkısı). Bu yüzden bu aynı grup yorumun da sol partilere vereceğini açıklamasına benzemektedir. Şaşılacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Harun'u da en içten dileklerimle tebrik ediyorum.
Lumbstatc is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-07-07, 20:25  #7
FideL

FideL'nın Avatarı

Tbrkler gerçekten cesaretinden dolayı..
zaten cnntürk te bir futbol programinda livornoya hayran oldugunu biliyordum...livornonun halkına bayılırmiş..o zaman sevmiştim...
Eski08-07-07, 20:26  #8
Lumbstatc

Lumbstatc'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007

Alıntı:
Sayın FideL şöyle demiş:

Mesajı Göster
Tbrkler gerçekten cesaretinden dolayı..
zaten cnntürk te bir futbol programinda livornoya hayran oldugunu biliyordum...livornonun halkına bayılırmiş..o zaman sevmiştim...
Evet livorno kızıllığıyla bilinir hatta bunla ilgili forum siteleri de mevcut.
Lumbstatc is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski08-07-07, 23:20  #9
PaRTiZaNCa

Mor ve ötesi'ni kutluyorum.Gerçekten açık yüreklilikle siyasetteki düşüncelerini halka aktarmışlardır.
Ufuk Uras'ı desteklemeleri beni sevindirdi.
Eski08-07-07, 23:22  #10
fenerbahçeli

Giriş Tarihi: Feb 2007

Bende bağımsızları desteklemeyi düşünüyorum, Ufuk Uras' a 1.000.000 oyum olsa gözüm kapalı veririm, Baskın Oran' la siyasi düşünce olarak birçok yönde ayrışmamıza rağmen Türkiye' de en büyük eksik olan ''muhalefet'' ve ''ezber bozma''yı başaracağına inanıyorum ve Baskın Hoca' yı da destekliyorum. Birde Mor ve Ötesi' ni kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
fenerbahçeli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı