"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Mor ve Ötesi'nden bağımsızlara destek / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Okan Bayulgen'in sunduğu Makina adlı programın konuğu olan Mor ve Ötesi'nin müzisyenleri, seçimlerde bağımsız adayları destekleyeceklerini açıkladılar. Şu ana kadar iktidara gelen ve parlamentoda yer eden siyasilerin kendilerine güven vermediğini söyleyen Mor ve Ötesi ekibi, Baskın Oran ve Ufuk Uras'a inandıklarını belirtti. Cumartesi gecesi Kanal D ekranlarında yayımlanan Makina'ya konuk olan ünlü rock grubu Mor ve Ötesi'nin başarılı vokalisti Harun Tekin, programda seçim sürecine ilişkin siyasi mesajlar verdi. Aynı zamanda ''Sesimiz Baskın Olsun'' yazılı tişört ile yayına katılan Tekin, 2007 seçimlerinde grup olarak bağımsız sol adaylardan Prof. Baskın Oran ile Ufuk Uras'ı destekleyeceklerini kaydetti. Uras ve Oran'ın seçim çalışmalarına da katkı sunduklarını ifade eden grup üyesi Harun Tekin, Beyoğlu'nda bağımsız adaylar için broşür dağıttıklarını da aktardı Kaynak: http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=1412 |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sanatçılar çıkar meselesinden dolayı, siyasi tercihlerini açıklamazlar ama demek ki aralarında böyle cesaretli olanlarıda var. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Alıntı:
! __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | ||
|
| #4 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| İnsanların açıklamaları gerekir Sn Erdi,polemiğe girmek ve kitle kaybetmemek adına gizledikler şeyler yanlış değil mi? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Öte yandan daha şeffaf davranıp, ekol olmuş partiler ile özdeşleşen isimlerde var.... Kişisel tercihleridir diyelim. ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Mor ve ötesi grubu yandaş olduğu kesimi şarkılarında belli etmişlerdi zaten (darbe şarkısı). Bu yüzden bu aynı grup yorumun da sol partilere vereceğini açıklamasına benzemektedir. Şaşılacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Harun'u da en içten dileklerimle tebrik ediyorum. |
|
| #7 | |
| Tbrkler gerçekten cesaretinden dolayı.. zaten cnntürk te bir futbol programinda livornoya hayran oldugunu biliyordum...livornonun halkına bayılırmiş..o zaman sevmiştim... __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Mor ve ötesi'ni kutluyorum.Gerçekten açık yüreklilikle siyasetteki düşüncelerini halka aktarmışlardır. Ufuk Uras'ı desteklemeleri beni sevindirdi. __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bende bağımsızları desteklemeyi düşünüyorum, Ufuk Uras' a 1.000.000 oyum olsa gözüm kapalı veririm, Baskın Oran' la siyasi düşünce olarak birçok yönde ayrışmamıza rağmen Türkiye' de en büyük eksik olan ''muhalefet'' ve ''ezber bozma''yı başaracağına inanıyorum ve Baskın Hoca' yı da destekliyorum. Birde Mor ve Ötesi' ni kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|