| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Milliyetçiler:Türkiye'de ırkçılık olmaz!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Milliyetçiler:Türkiye'de ırkçılık olmaz! Türkiyedeki milliyetçilik rüzgarlarını hep takip etmişimdir. Öncelikle şunu belirteyim bu son 2 yıldır yaşadıgımız ;sakarya daki ,trabzondaki linç girişimleri ardından trabzondaki rahip santaro cinayeti ve ardından malatyadaki cinayet olaylarını hatırlatmak isterim. Bütün bu saydıgım olaylar sonrasında herkes şunu dile getirdi;kınıyoruz PEKİ SONRA NE OLDU? Sakarya daki linçten sonra trabzon sonra tekrar tarbzondaki cinayet. Peki bütün bu olaylar olurken benim güzel halkım ne tepki verdi? valla ben ne tepki verdigini tam anlayamadım. insanlar demokratık haklarını kullanırken linç ediliyor yada düşüncelerinden dolayı ÖLDÜRÜLÜYOR. Ben o " ülkemizde ırkçılık yoktur,bizim ki vatan sevgisine dayalı,insan sevgisine baglı milliyetçiliktir" diyen siyasilere ,devlet admalarına ve halka soruyorum bu mudur insan sevgisi,bu mudur milliyetçilik? |
|
| #2 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Siz başka bir ülkeden bahsediyorsunuz sanırım,bizim ülkemizde böyle şeyler yaşanmaz ![]() __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Türkiye' de ırkçılık çok uzun zamandan beri var, görmek istemeyenler gözlerini kapamaya devam edebilir elbet.. Hatta Almanya, Avusturya, Rusya, Yunanistan ile birlikte Avrupa' da ırkçılığın en kuvvetli olduğu ülkelerden birisiyiz. |
|
| #4 | |
| Sayın Rojin,ben çok demokratik olan bi ülkeden söz ediyorum. İnsanların birbirene saygı duydugu,linçlerin olmadıgı,ötekinin hor görülmedigi,asimele edilmeyip farklılıklarını ortaya koydukları,düşünce ve ifadelerinden dolayı kimsenin hapse atılmadıgı,baskı uygulanmadıgı,milliyetçeilik adına insanların öldürülmedigi,sürgün edilmedigi,önemli hiçbir kurumunun satılmadıgı,çetelerin devlet ile bir ilşkisinin olmadıgı,Genel Kurmay Başkanın yasadışı işler yapanlara "iyi çoçuklardır" demedigi,sen laiksin digerininde sen dincisin diyerek insanları birbirne düşürmedigi,halkının ultra ve mega bilinçli oldugu bir ülkededen söz ediyorum ![]() Saygılarımla........... |
|
| #5 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Sn fellefelle,hepimizin temennisi böyle bir ülkede yaşamak,öyle bir yer bulursanız banada haber verin emin olun oraya yerleşirim. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Türkiye'de ırkçılık vardır;ama yaygın değildir. Birkaç marjinal grupla sınırlıdır. __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #7 | |
| Sayın Gılgamış "Türkiye'de ırkçılık vardır;ama yaygın değildir. Birkaç marjinal grupla sınırlıdır."demişsiniz. Biraz açıklayıp bizi aydınlatırsanız sevinirim. Saygılarımla............. |
|
| #8 | |||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Alıntı:
| #9 | |
| Sayın Gılgamış,dediklerinize katılıyorum ama şunu da gözardı edemeyiz. Bu gün yaşadıgımız tüm bu olayları,yukarıda açıklamıştım,ve bu olayların bir degerlendirmesini yaparsak türkiyede bir milliyetçilik aadı altında ırkçılıgın yaygınlaşmaya başladıgı ve bu genel havayı MHP ve onun türevindeki parti,örgütlerin tırmandırdıgını,halkında buna destek vermey başladıgını sanırım sizde bende inkar edemeyiz hatta bu durumu destekleyen Vatanseverler Örgütü operasyonundaki itiraflarda destekler niteliktedir;ne diyor du örgütteki üyelerden biri "biz şehit cenazelerine gidip halkı örgütlüyorduk". Bu açıklamayı dıkkatli etüt edersek türkiyede içerisinde emekli asker ,polis ,bürokrat gibi birçok kesimden oluşan bu örgüt bu olayı bilinçli bir şekilde yaşadışı olarak yapmaktadır. Peki soruyorum tüm bu olaylar olurken Yüzde onun üzerinde oy olması tahmin edilen MHP olaya ne tepki verdi? CHP BU OLAYLA İLGİLİ HANGİ TEPKİ VERDİ? Tüm bunlar şunu gösteriyor yürkiyede ırkçılık revaçta ve büyük bir destek görüyor. Saygılarımla..... |
|
| #10 | |
| Türiyede ırkçılık yok mudur. EHLİBEYT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-07-07 18:18 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|