Dolar Milyarderi Listelerini AKP Sayesinde Alt-Üst Ettik
Geçen pazar milletvekilimiz sayın Osman Coşkunoğlu'na köylünün sadece cebini düşündüğünü ve ona göre en ufak zamda o partiye oy verdim. Aldığım cevap beni daha da üzdü! Hem köylümüz cebini düşünmesi gerektiği kadar fakir, hem de bunun farkında olmayacak kadar cahil!
Coşkunoğlu: "Keşke cebini düşünse! Düşünse de sola verse oyunu... Sağ partiler liberalist politika izler." dedi ve ekledi:
"AKP'ye hükümet devredilmeden önce dolar milyarderi listelerinde Türkiye'nin adı bile geçmezdi. Ancak şu an 5. sıradayız. Bütçesi bizden 7 kat daha güçlü olan ve teknolojinin kalbinin attığı Japonya bile emeklerken biz depar atmaya başladık! Bu AKP'nin övündüğü liberalist politikanın iç yüzü! Fakir fakirleşiyor, zengin zenginleşiyor! Ve AKP bunla gurur duyuyor!"
Uyanın artık diyorum!! UYANIN!!! __________________ Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!”
|