"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Zeki Sezer: MHP-CHP koalisyonu olabilir / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Zeki Sezer: MHP-CHP koalisyonu olabilir DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, CHP ve MHP'nin koalisyon yapabileceklerini belirterek "CHP ve MHP adına konuşmak bana düşmez ama koalisyon neden olmasın? Tabii ki olabilir" dedi. Sezer, DSP kontenjanından CHP Balıkesir 1. sıra adayı gösterilen Prof. Dr. Hüseyin Pazarcı ile birlikte, Balıkesir'de basın toplantısı düzenledi. Sezer, "CHP-MHP koalisyonu kurulabilir mi" sorusunu yanıtlarken DSP'nin MHP ile koalisyon hükümeti kurduğunu ve o hükümetin Cumhuriyet tarihinin büyük atılımlarını gerçekleştirdiğini belirtti. Sezer, "CHP ya da MHP adına konuşmak bana düşmez ama koalisyon neden olmasın?Tabii ki olabilir" diye konuştu. http://www.mozaikhaber.com/index.php?news=1423 |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| İşte bu da CHPnin faşizan bir yapıda olduğunu gösterir her ne kadar herşey kesin olmasa da... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| yok bence ayakçısı degil ibrikçisi olmuş. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Doğrudur! Görünen köy kılavuz istemez. Benim merak ettiğim CHP içinde yer alan Kürtçü kanat MHP ile nasıl geçinecek! Biraz sorunlu olma olasılığı var! Saygılar, doğançay |
|
| #5 | ||
|
| |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Alıntı:
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| iyide sezerin dsp si mhp ile zaten hükümet kurmamışmıydı. ecevitin varisi ecevit gibi düşünecek tabiki. |
|
| #8 | ||
| Ezen ve Ezilen Irklara bakar mısınız?DNA Şifreleri Çözülmüş de...!
| |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
Ben her türlü milliyetçiliğe sonuna kadar karşıyım, Türk milliyetçiliğine ne kadar karşıysam Kürt milliyetçiliğine de o kadar karşıyım. Sizin görüşlerinizi az çok bilirim sayın Lumbstatc, Kürt milliyetçiliğini savunmanın solculukla, sosyalistlikle uzaktan yakından alakası yoktur. Sosyalistler bütün milliyetçilik akımlarına aynı ölçüde karşıdır. __________________
Gündoğdu, hep uyandık.. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|