"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Birlik nasıl sağlanır?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Tüm siyasal ideolojilerin özgürce incelenip tartışılabileceği bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| arkadaşlar forumda ideoloji sayfalarında sürekli birşeyleri tartışıyor birşeylerdeki aksaklıklar hakkında konuşuyoruz şimdi soracağım şu ki bütün bu ideolojilerin harmanı olan milletin ortak paydada buluşacağı ve refah seviyesinin yükseleceği bi çözümünüz vermı olanlar paylaşırsa sevinirim.... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Farklı ideolojilerin bir potada eriyebileceğini düşünmüyorum ben. Aslında sosyalistlerin, sosyal demokratların, liberallerin, milliyetçilerin vb siyasi grupların ilk başta savunması gereken şey demokrasi olmalıdır . Demokrasi ve hukukun üstünlüğü olmadan hiçbir şey olmuyor.. Kuzum Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-10-07 17:31 .Sebep: birleştirildi |
|
| #3 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jul 2007
| Halk, yazılı ve görsel medya aracılığıyla birbirine karşı doldurulmaz, düşman kuvvetlermişcesine empoze edilmeye çalışılmazsa ortak paydada bulunmak değilde birbirine karşı şu an bulunduğumuz durumdan daha hoşgörülü olurlar birbirlerine karşı sanırsam. Nev-a saz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 10-07-07 09:51 . |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Birlik nasıl mı sağlanır ? Tabi ki, tek tek bir olarak.. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Alıntı:
Katılıyorum .Demokrasinin olmadığı bir yerde hiçbir düşünceden bahsedilemez.SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... | |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2007
| Birlik ; Hoşgörü ile insanların birbirlerini anlamaya çalışmaları ile, insanın en kutsal varlık olduğu bilinci ile, her şeyin insan için olduğunu kavramakla. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Birlik için önce hoşgörü de hem fikir olmamız gerekir. Bizden farklı olanları hoşgörürsek, tabi onlarda bizi, birlik için adım atılabilir. Tam bir birlik olmasa bile, en azından daha yaşanır bir dünya olur. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|