"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Unutamadığınız,daha iyisini izlemedim dediğiniz diziler.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: ankara
| Unutamadığınız,daha iyisini izlemedim dediğiniz diziler... unutamadığınız,daha iyisini izlemedim dediğiniz, hala oyuncularından aklınızda kalan replikler, zaman zaman tekrarını izlediğinizde sizi eskilere taşıyan yada içerisinde kendinizden birşeyler bulduğunuz dizileri paylaşalım.. ''SÜPER BABA'' Baba 1993 YönetmenTunca YönderOsman SınavOrhan OğuzKartal TibetFunda ArasFeyzi TunaSenaryo YazarıSulhi DölekGüliz Kucur hayatıma dizi kavramını sokan dizidir süper baba! cuma akşamlarının bi anlamı olmuştu ben ilk okuldayken tabi haftasonuna ilk adım olmasının dışında çok güzeldi muhteşemdi ve tekti süper baba. bütün oyunculara,yönetmenlere,senaryo yazalrına ve tabiki süper babayı süper baba yapan müzikleri için derya köroğluna ve cengiz onurala çoookkk teşekkürler,,,,,,,,,__________________
bir gizemdi bakışların soru işaretleri yüklenmiş ... |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Yaprak dökümü Süper Baba İkinci Bahar Bizim Aile |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #4 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Yeditepe İstanbul Çemberimde Gül Oya Şaşıfelek Çıkmazı Aşk buraya uğramıyor Süper Baba Şehnaz Tango İkinci Bahar Gözyaşı çetesi... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #5 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Ben Bizimkiler dizisi kuşağıyım Komple bizim nesil onunla büyüdüğü için bütün bilinçaltımız bu diziyle dolu![]() Ondan başkasını bilmeyiz ![]() __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #6 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Kurtlar Vadisi- Deli Yürek-Sağır Oda ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #7 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bizimkiler Süper Baba Çemberimde Gül Oya Yaprak Dökümü __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Çemberimde gül oya,Kırık kanatlar,Hatırla sevgili... __________________
Boğanın kırmızı rengi sevmediği yalandır.Kırmızı rengi sevmeyen inektir.Boğanın kızdığı şey,inek yerine konulmasıdır... |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Kesinlikle süper baba bir numara ikinci ise ikinci bahar derim. Ancak Sulhi Dölek'in senaristi olduğu nerdeyse tüm diziler bu ülkede çok tutmuştur. Bu nedenle ben oyunculardan çok asıl kahraman olarak hep onu görmüştürüm. Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç sene evvel vefat etmişti. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|