"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sevmek mi Sevilmek mi ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sevmek mi Sevilmek mi ? İkisinden yalnız birini seçme hakkınız olsa hangisini seçerdiniz? Biliyorum çok mazoşistçe olacak ama benim için sevmek yalnızca sevmek... __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Çok sevdik, az sevilelim derim ben ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sevilmek diyorum ben,sevmek zihni kapatıyor çünkü. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Zaten güzel olan zihnin kapanması değil mi sn Remat? Ben ikisini de istemiyorum. Bu isteksizlik yalnızlık isteğinden de kaynaklanmıyor. Sanki sevmek veya sevilmek çocukken güzel ve değerliydi... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| sevsen bir dert, sevilsen başka bir dert... devası yoksa istemem, gerçi sanki sipariş üzerine oluyor o da ayrı bir saçmalık da... ![]() |
|
| #6 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Ben aşık olmak isterim, aşkolmak değil.. __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. | |
|
| #8 | ||
| Sevmeden sevilmenin ... Severek Karşılığı olmayanın ... pek cazibesi yok heralde... Ama ben yine ' sevilmek ' derim... Neden !? Alıntı:
![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #9 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Fakat bazen zihin açılınca,kapalıyken kaybedilenler üzüveriyor insanı ![]() saygılar __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Nöbetçi imam olamam ama ölü gömücülük yakışır bana. Şu boşa teselli çabaları yok mu, beni delirtiyor bunlar. Yahu adam aşkını sen yaşıyorsun, kararlarını kendin veriyorsun, ne tesellisi daha? İşte böyle anlarda ölü gömücü görevi üstlenir ve neticesinde ortamdan atılırım ben. Bazen dışlanmışlık, bir anlamda sevilmemek daha güzel gibi görünüyor... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|