"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Toplumsal mı, bireysel mi?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
| Anket Sonuçlarını Göster: Gelenek mi, yenilik mi? | |||
| gelenek | 0 | 0% | |
| yenilik | 17 | 100.00% | |
| Oy Verenler: 17. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Toplumun var olan geri yanlarıyla uzalaşarak mı yaşamınızı sürdürürsünüz yoksa bireysel olarak doğrularınızı mı ön plana çıkarsınız? Elbette esas olarak insancıl olan aşk'tan başlayabiliriz.. __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ giz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-07-07 04:18 . |
|
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Gelenekler çerçevesinde değil, bireyin düşünceleri doğrultusunda şekil alan yerini bulan bir aşk diyorum. Yaşam tarzı bir aşk.. __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
|
| #4 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Aşkın tamamen bireysel hatta bencil olduğunu düşünüyorum.Ama aşk halinde.Yani bireylerin dahi bilmediği bir noktada kendi doğrularını,kendi ahlakını oluşturan bir olgu olduğunu düşünüyorum. Beraber kimsenin bilmedi bir yolda yürümek... __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Bireysel olarak kendi istediğim doğrultuda yaşamak isterim. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Çevremdeki insanların mutluluğu ile benim mutluluğum arasında yakın ilişki var.Bu nedenle ben ikisini uzlaştırmak diyorum. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Fakat içinde yaşadığınız toplum mutlu olmadan kendinizin de mutlu olamayacağınızı biliyorsunuzdur umarım. Kişi toplumun yansımasıdır derim ben her zaman. Bir insanın kişilik özellikleri içinde bulunduğu toplumun karakteristik özelliklerini yansıtır. Onun için önce sosyal mutluluk sonra kişisel mutluluk diyorum ben. |
|
| #8 | ||
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Alıntı:
Toplum diye birşey yoktur,birey vardır sonra bu bireyler bir araya gelip toplumu olusturuyor..Yani toplum yansıması diye bir olay yok..Tabi herkez aynı şeyleri düşünüyorsa toplumda yapacak birşey yok. Eğer gerçekten toplumsal mutluluk olacaksa bu en temelden yani bireyden başlıyacak... Saygılar... __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... | |
|
| #9 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
| #10 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|