"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| 11 Mucizesi İnternette rastladım. Bizim sitede gerçi inananı yok ama, yine de 19'cu lara atfolunur :) *** Sihirli 11 11 Eylul olaylarindan sonra internette dolasan bir metnin turkce cevirisi: Saldirinin gunu: 9/11 9+1+1 = 11 11 Eylul, yilin 254. gunudur: 2+5+4=11 11 Eylul'den sonra, yilin sonuna dek 111 gun vardir Iran/Irak'i aramak icin kullanilan uluslararasi telefon kodu:119 1+1+9=11 Ikiz kuleler, yan yana dururken 11 rakami gibidir Kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 New York eyaleti Birlesik Devletlere katilan 11. eyalettir New York City: 11 harften olusur Afghanistan: 11 harften olusur The Pentagon: 11 harften olusur Ramzi Yousef: 11 harften olusur (1993'te WTC'ye yapilan saldirinin sorumlusu) 11 numarali ucusta 92 yolcu vardi: 9+2=11 77 numarali ucusta 65 yolcu vardi: 6+5=11 Aman Tanrim! Acaba ne kadar endiselenmeliyim? Saklanmaya gidiyorum. Birkac hafta sonra gorusuruz. Bir dakika, "YOU CAN'T HIDE" (ingilizcede: saklanamazsin) yine 11 harfli! Ne yapmaliyim? Bana yardim edin. Teroristler pesimde. Dunya gezegeninde saklanabilecegim bir yer olmali. Fakat, hayir... "PLANET EARTH" (dunya gezegeni) yine 11 harf! Belki Nostradamus bana yardim edebilir. Fakat ona guvenebilir miyim? "NOSTRADAMUS" kelimesi de yine 11 harfli! Biliyorum, kizil hac (the red cross) bana yardim edebilir. Hayir edemezler. "THE RED CROSS" (kizil hac) yine 11 harfli! Onlara da guvenemem. Demek ki kendi kendimi savunmaliyim. Fakat "SELF DEFENCE" (kendini savunma) yine 11 harfli! Biri bana yardim edebilir mi? Herhangi biri? Lutfen bana e-mail gonderin. Hayir gondermeyin. Cunku "SEND ME EMAIL" (bana e-mail gonderin) yine 11 harfli. Bunun bir sonu gelecek mi? Deliriyorum! "GOING INSANE" (delirmek) yine 11 harf! Hayir. Sanirim yalniz olecegim. "I'LL DIE ALONE" (yalniz olecegim) 11 harfli olmasina ragmen. Aman Tanrim, yeni farkettim ki, Amerika mahvaldu. Cunku Amerika'nin bagimsizlik gunu 4 Temmuz: 7+4=11! Not: "IT'S BULLSHIT" (Bu bir sacmalik) yine 11 harfli. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| certainly, it is bullshit |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Islamdaki 19 culara karsi, yahudilerde de 11 ciler oldugunu duymustum:-) __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #4 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Zaten, bütün ebced'in ve benzer yöntemlerin kabbalistlere dayandığı iddia edilir. |
| #5 | |||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
------ Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|