"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Türksolu'nun seçim için kara listesi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| ![]() AKP’ye oy verme ülkeni koru! Mehmetçik dağda ölmesin” diyorsan düz ovadaki Mehmet’e oy yok! Sivas katliamının katillerine oy verilmez __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Baskın Oran: Solun değil Eşcinsellerin ve Ermenilerin adayı Bağımsıza oy vermePKK’yı Meclis’e sokma “Meclis’e Ufuk” değilPKK’ya kamuflaj lazım Katıldıklarım da var katılmadıklarım da var ama genel anlamda bakılacak olursa turksolu kara listesi hitap ettiği bir kitle olduğunu da düşünürsek bayağı can yakacağa benziyor... ve dahası burada .. http://www.turksolu.org/145/secim145.htm#baskinoran __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Türksolu da türksolu olmasına artık onların solculukla pek alakası yok gibi. Daha çok ulusalcılığa yöneldiler son zamanlarda. Hatta sosyalist sitelerde en faşist dergi olarak görülüyor. Demek istiyor ki Chp' ye verin hepsi birer seçim politikası. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu derginin yazdıklarını okumak bile zaman kaybı ![]() |
|
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Faşizme ver oyunu kısaca. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
| #6 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Öncelikle, listeleri hazırlayanların kim olduklarının iyi araştırılmasını temenni ediyorum |
|
| #7 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bu insanları hedef göstermenin bir başka biçimi.Bir vatansever daha çıkabilir.Ne yaptıklarını ya çok iyi biliyorlar ya da çok salaklar. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Diğerlerini geçtim eşcinsellerin bir adayı desteklemesi neden olumsuz görülen davranışlar arasında gösteriliyor merak ettim. Nasıl solculuk bu? Eşcinsellerin sloganlarını tuttum bu arada. 'Baskın basanındır' İyi niyetli bir slogandır heralde. |
|
| |
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: May 2006
| Ah bir de vatanını sevmeyen çıksa, neyse biz nasıl öğrendikse kimin ne mal olduğunu herkes de öyle öğrensin arkadaş... Çetelesini verecek halimiz yok ! İP in ucunu kaçırmayalım sonra ! |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| TürkSolu'na güvenmiyorum. Faşist editörler tarafından yazılıyor. Yeri geldi darbeyi savundu yeri geldi bilmem ne yaptı. Bunla iligli derleme vardı. Bulmaya çalışacağım. __________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|