"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Ak mı, kara mı?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| Bir kaç gün önce habertürkde erol mütercimleri dinledim belki dinleynleriniz vardır... işadamları şöyle bir serzenişde bulunuyorlarmış tüsiad vs benim oyum chp nin ama AKP nin iktidar olmasından yanayım ... neden ? neyse bunu sadece bilmeniz için yazdım asıl mesele şu... erol mütercimler AKP nin bir oyun içinde oldugunu kafasının başka oldugunu yani gerçekleri sakladıgını söylüyor... çevremde saaddetli seçmenle görüşdüğümde gömlekleri ile beraber kafalarınında değişdiğini söylüyorlar... sizce bu AKMI KARAMI...? |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Siyasi emeller için dindar geçinenler ile,din adına siyaset yapanlar arasında hiç bir fark yoktur. |
|
| #3 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jul 2007
| bence ak |
|
| #4 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Beyinleri tarikat ve cemaat tezgahlarında din kisvesi adı altında morfinlenip uyuşturmuş zihniyetlerin değişimleri ancak ve ancak aynı tezgahta sidikle sulandırılmış morfinin kullanılıp uyuşturulmasından öteye geçemez. Hiç bir zaman AK olamamış bir A-K-P her zaman Alaca Karanlık Partisi olarak anılacaktır ve anılmaya devam edecektir. Cahil seçmenin tek geçtiği parti , ampul partisidir belki aydınlanırız umudu ile. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Hakaret ve aşağılama ancak söyleyecek sözü olmayan aciz ve zavallı insanların çaresizilikle başvurduğu bir yöntemdir. Kınıyorum! __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
|
| #6 | |
| Kırk yıldır bir adamın peşinde gittinizde nereye geldiniz? Allah sizi sefaletle mi imtihan ediyor yoksa yeriniz mi orası? |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Sayın Biberon ne güzel demiş!!!!!! Kendisine kesinlikle katılıyorum... saygılarımla | |
|
| #8 | |
| Kırk yıldır bir adamın arkasından gittiniz de ne oldu? Allah sizi sefaletle mi imtihan ediyor yoksa yeriniz mi orası? yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-07-07 17:43 .Sebep: yazım kuralları |
|
| #9 | |
| Şimdi Türkiye'deki 25 milyon akp'liye cahil diyorsun da 1 milyon sp'liye akıllı mı diyorsun? Sen bir doktora git. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| Nerden gelmiş 25 milyon AKP bu Türkiye'ye ya :D Topu topu 10 milyon oy aldılar. Gerçi AKP'de kural beyin yıkama ve sorulamama olduğu için bu seçenlerin çocuklarını da sayabiliriz. Sevgilil Biberon'un konuşmalarındaki haklılığı da görüyorum. __________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|