"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Katil ABD askeri serbest../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| İncirlik Üssü’nde görev yapan ve üs dışında alkollü araç kullanırken kaza yaparak 1 kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olan ABD’li asker serbest bırakıldı. Düzen partilerinin ve TSK’nın yeri geldiğinde mangalda kül bırakmayan “amerikan karşıtlığı”nın bir ABD yüzbaşısına bile sökmediği anlaşıldı. http://www.sol.org.tr/index.php?yazino=12498 Nerede anti-amerikancılar???... __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İncirlik Üssü eşkiya yuvasıdır.... Bizim tepkimiz hep aynıydı ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| 1 ay önce de,-belki de daha önce- İzmir'de 3 ABD'li asker gasp etmemiş miydi bir taksiciyi? Alışılmadık bir olay gibi vermeyin şunu,rutine döndü artık bunlar ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #4 | |||
| Alıntı:
O değil de Sanki bunlara prim verenler, bunlardan beslenenleri savunanlar kendileri değilmiş gibi... Alıntı:
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Serbest bırakanlara çatmamak için atmadığınız takla kalmadı. Neyden korkuyorsunuz anlamıyorum ki? __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
Hükümetin belki de derinlerin icraatdır.... Ama giden geri gelmiyor ne yapsak bunun için caydırıcı tedbirler almak v.s komik olur... İncirlikten gitmelidirler... Tek çözüm budur, yargıdan çıkması gereken sonuçta budur ne kadar kişisel dava da olsa, müşterek bir sorumsuzluk var... Örnekleri de çok, bu hiç bi şey... ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Nato'ya BOP projesine, özelleştirmelere karşı yapılan her eylemi terör olarak gören siz mi söylüyorsunuz bunları.Irkçı-milliyetçiliği yaratan emperyalizmse beslenenin nesesi olduğu ortadadır demekki.Öncelikle açıp bunları okursanız nasıl ve nereden saldıracağınızı daha iyi kestirebilirsiniz.Mesele patlayan bombaların dumanından kimler faydalanıyorsa işte beslenenlerde onlardır gibi.. Demogoji yapmak yerine düz hesap söyleseniz.Ben söylüyorum mesela heryerde faşist tabirini, sizede tavsiye ederim. selametle.. ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ | |
|
| #8 | |
| İncirliğe yürüyen siviltoplum örgütleriyle beraber miydiniz?Sadece şahsınıza değil bu sorum ocaklarınızda varmıydı bu yürüyüşte.Yanlış hatırlamıyorsam olmamakla beraber yollarda otoların önlerini kesmeye bile çalıştı milliyetçi vatanseverlerimiz.Aslında ne diye anlatıyorum oda var tabiki, emperyalizmden beslenen bir ideoloji ancak çözümlenmeye başladığında çatışır onunla oysa bırakalım çözümlenmeyi yeniden hortlayan bir zihniyet bu. selametle.. ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
|
| #9 | ||||
| Alıntı:
![]() Örnek lütfen ? Alıntı:
Alıntı:
Sosyalist maskeli kürt faşizmi teşhir edileli çok oluyor siz daha yeni mi çözdünüz ? __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |||
|
| #10 | |
| Bak düşündüm acaba kaçıncı yorumunda PKK diyecek diye aaa baktımki ben düşünürken sen yazmışsın bile.Yine söylüyorum aç oku ezilen ulus milliyetçiliği diye bir şey var.Kafanı kaldır Nihal abinden o zaman belki anlarsın ne denmek istendiğini.Şahsım adına kürtçülük yaptığımı idda ediyorsunuz ama sizde çok iyi biliyorsunuz ki yalandan başka birşey yazmıyorsunuz.Bakınız sürekli atıfta bulunduğunuz(artık korkudan mı bilinmez) PKK hakkında yazdıklarım ortadadır.Konumuz bu değil ancak.Kürtçülüklede iligisi yok ya konunun neyse ben yinede söyleyeyim.Sadece ezilen ulus ekseninde savunuyorum kara kaşından kara gözünden değil.Anadolu topraklarında yaşayan her vatandaşın faşizm adı altında ezildiğini ancak Türk dışındakilerinde ayrıca ulusal yönden ezildiğini söyledim.Türkler ezilmiyor demedim, zaten bu ulusal eksene girmemelerinin sebebi devletin onları sevmesinden değil faşizme araç olarak kullanmasından ötürü.Ülkemizde Kürt sorunu yoktur faşistleşmeye çalışan bir Türkçülük sorunu vardır.Yani esasında ırkçılık.Ya sev ya terk et diyordunuz ya birkaç saat önce işte bu dediğime örnek olsun. Şimdi konuya dönün ve madem hep karşıydınız şimdide karşı olun.Ancak rica ediyorum PKK müzakeresine çevirmeyin, çünkü artık yeterince sıkıcı oldu. selametle.. ![]() __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|