"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Aysel Tuğluk: Kendimizi Türk halkına anlatamadık / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-07-07 13:19 . | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Ben bu konuda Sayın Aysel Tuğluk'un samimi olduğuna inananlardanım. Meclise girdiklerinde bu demokratik tutumlarının devam edeceklerini umut ediyorum. Saygılarımla.... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Aysel Tuğluk ve arkadaşları bu kez TBMM de kendilerini Türk Milletine iyi anlatırlar umarım....Ama daha ağzını açtığı anda ''Kürt Sorunu'' diye olayı baştan kilitliyor... AB ne fetişizm derecesinde bel bağlamalarının,federal yapıya geçme arzularının AB demokrasisi(!) sayesinde gerçekleşeceğine inanmalarından kaynaklandığını artık Türk Ulusu çok iyi anlamıştır... Bu yargıyı kesin olarak ortadan kaldıracak söylem ve davranışları sergileyemezlerse bir kez daha kendi kendilerini parlamento dışına çıkaracaklarını iyi bilmelidirler.... Çünkü 22 Temmuz dan sonra oluşacak parlamento,AKP iktidarı gibi işbirlikçi anlayışa sahip olamayacaktır... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Aysel Tuğluk'un samimiyetine inanan arkadaşlar gerçekten kendileri samimi midir acaba? Demokratlık silaha sarılmakla olmuyor... Sizce? Ha silaha sarılmışsın ha sivil halkı katletmekten çekinmeyen adi bir terör örgütüne hem de ABD kuklası bir örgüte destek vermişsin... Ben arasında bir fark göremiyorum... DTP demokratlığından bahseden Sayın Arkadaşlarım bir fark varsa bana da anlatır mısınız?... Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Tabi Türk Milletinden Türk halkı diye bahsederseniz anlatamazsınız... Halk olan kendileridir, Türkler ise bir Millettir. __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sayın Arkadaşlar,geçmişte neler oldugunu nasıl degerlendirdiginiz beni ilgilendirmıyor. Benim için önemli olan eger gerçekten düşüncelerinde samimilerse ben kendilerini takdir ederim,önyargılı davranıp hemen şuçlayıcı davranmam. Çünkü bu sergiledigim tavır eger yapıcı olacaksa ve çözüm üretecekse neden olmasın. Saygılarımlaa |
|
| #7 | |
| Sayın daylight, Son mesajınız pek adilane olmamış işin içine millet kavramını sokmak etnik ayrım yapmak terörizme farkında olmadan zemin hazırlamaktır... Kürt, Türk, Arap, Çerkez... Hiç farketmez herkes bu ülkenin vatandaşıdır! Ne mutlu bununla gurur duyabilen yurttaşlarıma! Saygılarımla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Geçmişi olmayanın geleceği olur mu bunu ben değil de tarih kitapları yeterinbce anlatıyor ki... Bu geçmiş sayılmaz! Daha Kaç gün oldu APO'ya (bebek katili olarak görmüyorsanız ve siz de saygı duyuyorsanız birşey diyemeyeceğim!) Sayın dediler... Ya da kaç gün oldu ki militanlara şehit deyip aile ziyaretinde bulundular... bakın yıl demiyorum gün diyorum! Önyargılı olmadığımızı sadece ve sadece gerçekçi olduğumuzu umarım yeterince anlayabileceğiniz şekilde izah etmişimdir! Saygılarımla! __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... | |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
| #10 | ||
| Alıntı:
Ben de sizinle aynı fikirdeyim... bu insanların demokrat olması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kendilerini bu ülkeden soyutladıklarını yukarıdaki mesajımda dile getirdim... Ama sizin onlar millet değildir halktır gibi (sinirle aynı onların üslubu ile cevap verdiğinizi düşünüyorum) sözleriniz bu ülkeyi seven fakat ırkı farklı olan insanlarımızın kalbini kırar, incitir... Bu nedenle onlar gibi etnik köken söylemlerinden bahsetmek onlara zemin hazırlamaktır kanısındayım... Umarım bu defa anlatabilmişimdir... (Bu arada hemen söyleyeyim yukarıdaki mesajınız beni de rencide eder çünkü ben de TÜRK ırkına mensup değilim...Ama Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım...) Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|