"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| "Faşizan chp..." / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| yeni şafak'tan Ali bayramoğlu'ndan chp'ye dair faşizanlık analizi... Alıntı:
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Evet Sayın Bayramoglunun dedigi gibi CHP VE onun sayın genel başkanı uzlaşmadan hep dem vururdu. Neden birden bu 180 derecelik dönüş? Çünkü kendisi süperman bence ama yapıcı olmayan yıkıcı süpermen Saygılarımla... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| chp malesefki devlet içinde yuvalanmış erk sahibi faşist, mutlu ve azgın bir azınlığın sözcülüğünü yapıyor.. gerektiğinde darbe, gerektiğinde hukukun katli bu anlayışa göre vacip hükmünde.. __________________
güçlü olan kazanır... |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Onu gidip C.Başkanlığı seçimini çelik-çomak oyununa çeviren RTE'ye sorun. Baykal diyor ki: Ne oldu o çelik çomağa? CHP gel uzlaşalım dediğinde, niye seninle uzlaşayım ki, niye CHP ile görüşeyim ki diyenler şimdi CHP'nin dediğine geldiler. Gel uzlaşalım diyorlar. Erbakan hocanın dediğini diyelim o zaman : Hıt Hıt !...Hadi oradan ! Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğdeye. RTE'nin elindeki 3-5 adaylı "seçenekli dayatma" uzlaşma değildir. Artık AKP'li bir milletvekili üzerinde uzlaşma olmayacak. Ben sana AKP'li de olur dediğimde neredeydin? O zaman havalara girmişti. 6 aydır ülkeyi siyasi krizin içinde tuttu. Bir de çıkmış buradan kendisine oy tahvil etmeye kalkıyor sıkılmadan. Çağlayan mitinginde şöyle slogan atıyorduk: Türkiye Tayyip'e uyuz oluyor! Gerçekten de uyuz oluyor... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| İslamiyetin hakim olduğu ülkelerde faşizan kafa yapısı bakımından, en az devlet faşizmi ve en az sokaktaki faşizm kadar tehlikeli olan faşizm Taliban zihniyetidir. Yani bağnaz şeriatçılıktır. |
|
| #6 | |
| Bir de böyle bir başlık açılmasını doğru bulmuyorum. Küfür gibi... Ne demek "faşizan CHP"? Ben de "yobaz AKP" diye bir başlık mı açayım o zaman? Başlıklar küfür haline getirilmemeli. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
![]() __________________
Benim fikirlerim yanlış ihtimali olan doğrulardır. Başkalarının fikirleri ise doğru ihtimali olan yanlışlardır. (İmam-ı Şafii) | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
İşte Baykal'ın muhtıradan sonraki gün söylediği ilk sözler. CHP Lideri Deniz Baykal: Türkiye'nin, demokrasi ile cumhuriyeti bir arada uyum içinde çalıştırmaması için bir neden bulunmamaktadır. Siyaset işlemektedir. Siyaset danışmadır, istişaredir, uzlaşmadır. 'Benim dediğim dedik yaklaşımı' ile ne siyaset ne demokrasi ne cumhuriyet yarar görür. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=6426623&tarih=2007-04-29 İddialar mutlaka bir temele dayanmalı. Laf olsun diye söylenmez. Her iddianın kanıtını da koyacaksın ortaya... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| En güzeli yıkalım devleti gitsin! Anarşi tek çözüm! ![]() __________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” |
|
| #10 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Apr 2007
| Ulusumuzun çıkarlarını savunmak faşizmse ben kabul ediyorum faşizanlığı. __________________
Cumhuriyet'e Sahip Çıkacağız. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|