"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
AKP laik değilmiş!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| AKP laik değilmiş! Evet,akp laik değildir;doğrudur! AKP laikliğin kısa bir tanımıyla ''Din ve devlet işlerini birbirine karıştırmamak''ilkesine uzaktan yakından bağlı değildir! Lakin AKP islamla devlet işlerini birbirine değil yahudilik&hristiyanlık ile devlet işlerini birbirine karıştımaktadır tıpkı Bush gibi! Sizce, çıkardığı bir yasayla Domuz etinin kullanılması yasağını kaldıran bir parti, Çıkardığı bir yasayla ''Camiye ait alan'' ifadesini ''İbadet etme alanı'' diye değiştirip misyonerlerin ekmeğine yağ süren bir parti, İstabulda 48 yıllık bir Kur'an Kursunu ''Yürütmeyi(yıktırmayı) durdurma kararı''olmasına rağmen yıktıran bir parti nasıl ''şeriatçı,islamcı'' olabilir?! Saygılarımla Erhan Kaya |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Bu söyledikleriniz işte siz böyle diyesiniz diye yapılıyor. Ancak şu var ki bu ülkede din ve vicdan özgürlüğü varsa siz bu gibi örnekler veremezsiniz. Vatanımızın dini yoktur tüm din ve inançlara açıktır. Bu yüzden sözlerinizi biraz kaba buldum. Ayrıca "şeriatçıyız, elhamdurillah" diyen kişiye nasıl şeriatçı değil dersiniz ![]() |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Siz domuz etinin yasaklanması taraftarı mısınız? Kimisine göre şeriatci, kimisine göre misyoner yardımcısı. Bu ğlkede yönetici olmak gerçekten zor iş... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Sloganlarla bir sonuca ulaşamazsınız. Şeriatçılığı benimsemiş bir kişiye hala şeriatçı değil demek de siizn ayıbınız olsa gerek. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sizce bu şekilde laik olup olmadıgını ülkemiz seçimlerde karar vermemişmiydi? Bundan sonra da ülkemiz 22 Temmuz'da laik olup olmadığına en iyi cevabı vereceğine inanıyorum. EHLİBEYT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-07-07 20:03 . |
|
| #7 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: gavur izmir
| Akp laik olabilir akp herşey olabilir ya da olamaz ama akp bir emperyal maşadır. Ondan dolayı akp nezdinde olayları tartışmak sadece boş bir laf salatasıdır...Olaylara biraz daha sistemler ve yüzyıllardır aynı olan senaryolar üzerinden bakmak gerekir kanaatimce...saygılarımla... |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Bakınız ben kimisi şeriatci diyor, kimisi tam tersini iddia ediyor dedim. Hatta örneği de siz ve konuyu açan arkadaş oluşturuyor. Siz şeriatci diyorsunuz, bir üstteki arkadaş ise İslam düşmanı olduğunu iddia ediyor. Lütfen sağdan soldan öğrendiğiniz slogancılık eleştirilerinizi başkalarına yöneltin. Ayrıca şeriatci olmadıklarını da iddia edebilirdim. Böyle bir söylemde bulunsaydım bile bunu ayıp ilan etmek ancak sizin ayıbınız olur... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| çok korktuğunuz şeriatın ne olduğunu biliyor musunuz. şeriatla yönetilen ülkelerdeki katı kuralların şeriatten mi geldiğini sanıyorsunuz. ben şeriat yanlısı değilim ama şeriatten de ödüm kopmuyor. akp'nin de şeriatle uzaktan yakından ilgisi yok. |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|