"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| Special Turkish Lessons for our English speaking Colleagues ( ders ingiizler için türkce ögretiyor, daha dogrusu arapca ögretiliyor(!) ) (bir seye baslarken) Before beginning something...............İNŞALLAH (en basında) Just at beginning.....................BİSMİLLAH (şaşırdıgında) When surprised........................ALLAH ALLAH (güven)Self confidence..............EVELALLAH (tamamen odaklandıgında) Fully motivated........................ALİMALLAH (bıraktıgında) When gave up.................EYVALLAH (sona gidreken) To go to the end......YA ALLAH (söz veriken) Promise...................VALLAH BİLLAH (sıkıldıgında) Bored...............FESUPHANALLAH (daha da sıkıldıgında) More bored................HASBİNALLAH (pes ettiğinde) Give up.......................İLLALLAH (büyük ilham ve motivasyonda) Great inspiration and motivation..ALLAH, ALLAH, ALLAH (başarıda) Succeeded...........MAŞALLAH (başarısızlıkta) At failure.............HAY ALLAH portia Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-12-05 20:49 . |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Bu yazıyı ekşi sözlükte görmüştüm galiba sayın portia. |
| #3 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Oct 2005
| evet bana mail atmıs arkadaslar, cok güldüm.. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ingilizler arapca-farsca ögreniyor olmasin :-) __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|