"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Gündem gazetesine 15 günlük kapatma cezası/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-07-07 18:25 . | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Bir forumda şu yorumu görmüştüm kürtleri meclise sokmayalım. Bunu görünce inanamadım gözlerime. Kürt senin vatandaşın değil mi? Laz senin vatanadaşın değil mi ? Ben bu spekülasyonlara artık son verilmesini herkesin eşit değerlendirilmesini isityorum. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| İlginçtir, oysa ben demokratik yollarla çözüm yolu arama vaadiyle seçim kampanyaları yürütüldüğü sırada “Gerillayı sahiplenin” mesajını hiç anlamlı bulmuyorum. __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Ben de basın özgürlüğünden yanayım arkadaşlar..Ancak eğer gerçekten ortada PKK provakasyonu yapılıyorsa ister Kürt olsun isterse (....yani hiç farketmez)tepki duyarım...Tabi ki Kürtlerin kendi sorunlarını yayınlayacak bir gazetenin olması çok normal ve gerekli... Ama dediğim gibi PKK bu ülkenin hiç bir zaman taviz verilmeyecek bir sorunudur.. yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-07-07 19:03 .Sebep: yazım hataları |
|
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Madem alışkanlık haline gelmiş bu memlekette yasakçılık... Hem demokrasiden dem vurulur,hemde demokrasi denilerek belden aşağı vurulur. Bu memlekette çeşitli ideolojik tonlara sahip ve sürekli hedef gösteren,yeri geldiğinde de seviyesizce yorumların bol bol yayınlandığı gazeteler de var. "Milli direnişin kalesi" denilen Yeniçağ gazetesi bu aralar öylesine bir akıl tutulması yaşıyorki,milliciliği paranoya haline getirmiş herhangibir siyasi parti'nin çok abartısız ve gayet normal açıklamalarını bile "küstah ...'dan hakaretler" "bölücülük yapan kanı bozuklar" gibi direk mahkum eden adlı adınca mantık yoksunu manşetler atıyor. Keza Vakit gazetesi de zaten malumunuzdur. EEEee? Bilmem kaç kere kapatılmış ben anlamam. Bu tip kimi "millicilik" kimi "din" kisvesi altında yayın yapıp,hedef gösteren,provakasyonlara kapı aralayan gazetelerin neden üstüne gidilmiyor? __________________
"Bütün ideolojik ayrılıkların temeli ,devrim isteyip istememeye değil, devrim yapmak için yola çıkmaya, savaşmaya cesaret edip edememeye dayanır. işte bu yüzden, devrim için savaşmayana sosyalist denmez." -MAHİR ÇAYAN- |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|