"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
A.Gül: Amerika'nın Irak'taki başarısı bizim başarımızdır./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| A.Gül: Amerika'nın Irak'taki başarısı bizim başarımızdır. Abdullah Gül, son ABD gezisinden dönüşte ''ABD'nin Irak'taki başarısı bizim başarımızdır.'' demişti. http://www.milliyet.com/2007/04/26/yazar/asik.html Bu sözleri nasıl değerlendiriyorsunuz ? Acaba Abdullah Gül'ün sözünü ettiği başarı, hangi başarıdır ? __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 Gılgamış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-07-07 21:11 . |
|
| |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Tıpkı sizin gibi… Alıntı:
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-07-07 21:16 . | |
|
| #3 | |
| Sayın AKP yandaşı forum yazarları, Siz ne dersiniz bu ''başarı'' neyin başarısıdır acaba ? __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu başarıya tam anlamıyla ortak olmamız için şimdilerde Kuzey Irak'a davet ediyorlar bizi. Bu başarı için fazlaca bedel ödemedik. Sanırım daha fazlasını ödememizi isteyenler var. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Kuzey Irak'a neden girmemiz gerektiğini AKP partizanları bu şekilde mi açıklıyor sizlere? ABD'nin başarısına(!) ortak olmak için mi girmeyi hedefliyoruz Kuzey Irak'a? PKK'nın en büyük desteğinin Kuzey Irak'tan geldiğini neden gizleme ihtiyacı duyuyorlar acaba? __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Biz oraya girersek aynı başarıyı yakalarız ve girmemize gerek yok çünkü abd gerekenleri yapmıştır demeye çalıştığını sanıyorum. |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| SAYIN Abdullah Gül'ü, Kutluyorum... ABD ile dostluklarını ...ve Iraktaki başarılarını tebrik ediyorum.. Aynı başarıyı bu ülkeye ne zaman getirecekler acaba?... |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Buralara uğradıkları yok !.. __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 | |
|
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Olayları kendim takip edebiliyorum, kimsenin açıklamasına ihtiyaç duymadım bu yüzden. Yazdıklarım ironikti. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| A.Gül yada Tayyip E. zaten her yerde acıkca herşeyi söylüyorlar. Bu adamlar ABD nin Türkiye temsilcileridir. Öyle İslamla-Türkiyeyle hiç bir bağlanrısı yoktur. Haçlı irtica bu adamlar 13.Haclı irtica. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|