"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Öss sonuçları açıklandı.Öss sınavına giren arkadaşlar kaç puan aldılar? Girmek istedikleri bölümler neler? Paylaşırsanız sevinirim. __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
| #2 | |
| Konuyu ben açtığıma göre ilk cevabıda ben verim siftah olsun .Ben Öss'den 295 puan aldım işletme bölümünü düşünüyorum.__________________
| #3 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Kardeşim girmişti,sayısal okudu lisede,280 almış... Ben seneye bir daha girmesini düşünüyorum,bu ilk senesiydi.. Kendisi de kimya yazacam okuyacam diyor..Bilmiyorum neolacak.. Bu arada size de geçmiş olsun ve tebrik ederim Sn.Partizanca... __________________
Köle sahipleri ekmek kaygısı çekmedikleri için Felsefe yapıyorlardı, Çünkü; ekmelerini köleler veriyordu onlara. Köleler felsefe kaygısı çekmedikleri için ekmek yapıyorlardı, Çünkü; felsefelerini köle sahipleri veriyordu onlara."M.Cevdet.Anday |
| #4 | |
| Tşk Sayın charon.Kardeşiniz kendisine güveniyorsa 1 sene daha kendisini sıkıp ders çalışabilecekse bir daha denesin derim daha iyi bölümlere gidebilir. __________________
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Dilerim istediğiniz yere girersiniz Sn Partizanca. Sevgiler..... __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #6 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Bilmiyorum Sn.Partizanca,bir daha çekemem o stresi diyor,bende birşey diyemiyorum..Haklı sonuçta çekilecek çile değil o da ama ben bir sene daha denemesini istiyorum.Sonuçta bütün hayatı belki ona bağlı olacak..Canım sıkılıyor biraz.. Kurtulamıyacakmıyız ya biz bu ÖSS den.Hayatım boyunca zaman zaman yakama yapışacakmı hep böyle.? __________________
Köle sahipleri ekmek kaygısı çekmedikleri için Felsefe yapıyorlardı, Çünkü; ekmelerini köleler veriyordu onlara. Köleler felsefe kaygısı çekmedikleri için ekmek yapıyorlardı, Çünkü; felsefelerini köle sahipleri veriyordu onlara."M.Cevdet.Anday |
| #7 | |
| Saolun sayın rojin.Dİlekleriniz için teşekkürler. Saygılar... __________________
| #8 | ||
| Alıntı:
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| sayın partizanca girdiğiniz o sınav öss sınavı değil. öss'nin açılımı zaten öğrenci seçme sınavı. ama sizin söyleyişinize göre öğrenci seçme sınavı sınavı oluyor. biliyorum bu uyarı çok itici ama çoğunlukla yapılan bu anlatım bozukluğunu düzeltmek istedim. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bir TV kanalının verdiği haberlerde izlediğime göre sıfır puan alan bir hayli öğrenci var.Gerçi sıfır puan nasıl alınır bilmiyorum ama bu haber bana oldukça ilginç geldi.Ayrıca son yıllarda en başarısız olan illerin listesi verildi.Bu listede yer alan illerin hepsi de aynı yerler ve doğu ile güneydoğuda yer alıyorlar. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|