"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Fehmi Koru...Fütürist Dinci ve AKP nin Gölge Adamı...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski13-07-07, 12:17  #1
kgurleyen

kgurleyen'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Ülke / Şehir: Ankara
Fehmi Koru...Fütürist Dinci ve AKP nin Gölge Adamı...

İmam-Hatip ve Yüksek İslam Enstitüsü mezunu ve İngiltere'de gazetecilik ile ABD Harvard Üniversitesinde Uluslararası araştırmacılık bölümlerini bitirmiş ve fes takmamış Osmanlı Nazırına benzeyen bu ilginç gazeteci Fehmi Koru,türban nedeniyle üniversiteden atılan öğ.gör.Nebahat Hanımın'da eşidir....

Taha Kıvanç müstear adıyla da, Yeni Şafak Gazetesinde köşe yazıları yazan liboş gazeteciliğin bu kıdemli üyesi, son yazılarında, Cumhuriyet Gazetesine ve İlhan Selçuk'a kafayı takmış görünüyor....

Kulisci(dedikodu) Komplocu ve Hafiyeci yazılarıyla Türk basınına ayrı bir üslup da getiren,İng.ve ABD mahfillerinde eğitilen bu güdümlü gazeteci, aynı zamanda AKP nin, ''ABD-İsrail planları çerçevesinde'' oluşturulmasının da baş mimarlarından biridir.....Bilişim sektörüne de ilgi duyan bu ünlü gazetecimiz ,geleceğe ilişkin, ilginç sosyo-ekonomik tahliller yapmaya da son derece meraklı bir kişilik olup, okuyanların kafasını istediği yöne çevirtmenin yolunu da bu sektörde bulmuş gözüküyor....

İlhan Selçuk'u, olası CHP+MHP koalisyonuna önayak olmakla suçlayan ve bu davranışın, Sayın Selçuk'un geçmişine yakışmadığını vurgulayan ve O'nu ,C.Bşk.Sayın Sezer'le gizli tertipler içinde göstermeye çalışan, bu pırıl pırıl kafalı gazeteci, 22 Temmuz sonuçlarından çok ürktüğünün ipuçlarını da veriyor böylece.....

Önümüzde ki süreçte, AKP yi ılımlı islam modeli ve BOP projesi kapsamında, Türkiye'nin bölünmesinin siyasal ve sosyal aygıtı olarak kurgulayıp inşa edenler, galiba bu yapının yıkıntıları altında kalacaklardır...

Sayın Fehmi Koru da bunlardan biri ve en önemlilerindendir......

kgurleyen Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-07-07 10:12 .
kgurleyen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski13-07-07, 17:00  #2
ibra
Forum Kurucu Üyesi

ibra'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005

Saygıdeğer kgurleyen,

Bence, İlhan bey ve Sayın Sezer'in partisi CHP 22 Temmuz sonuçlarını kara kara düşünüyorlardır.

Yoksa MHP de CHP de, yıllardır aynı ülkede politika yapmaya çalışırlarken, ne oldu da bu seçimlerde sırt sırta, omuz omuzalar.

Fehmi Koru, bence sadece aşikar gerçekleri dillendiriyor.

Beyin Fırtınası Geri Döndü

ibra Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-07-07 10:42 .
ibra is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski13-07-07, 17:21  #3
Peysafi
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Jan 2007

Sayın İbra, CHP 74'te de MSP ile koalisyon yaptı ve Kıbrıs harekatı o dönemde gerçekleşti. Milli konularda milli hassasiyetleri olan herkes ile CHP koalisyon da yapar, geçici ittifaklar da kurar. Aynı şekilde 1 Mart'ta AKp'li 97 Milli Görüşçü de tezkereye red oyu vererek CHP ile aynı milli refleksi paylaştıklarını göstermişlerdir.

Bu seçimlerde asıl mesele AKP'ye oy verecek olan MG'cilerin bu oylarını nereye atacaklarının farkına varıp varmayacakları. Umarım attıkları oyun nereye gideceğinin farkına varırlar
Peysafi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski14-07-07, 10:50  #4
ibra
Forum Kurucu Üyesi

ibra'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005

Alıntı:
Sayın kgurleyen şöyle demiş:

Mesajı Göster
Ben bir Cumhuriyet neferiyim Sayın ibra,bana herhangi bir talebim ve sizle bir samimiyetim olmadığı halde takmak lutfunda bulunduğunuz ''paşa'' unvanını size iade etmeme lutfen izin verin....Size daha çok yakışacağından emin olabilirsiniz.... Selamlar
Kullandığınız isim öyle bir izlenim bırakmıştı.

Bunun için yazımı düzeltiyor ve sizden özür diliyorum.

Beyin Fırtınası Geri Döndü
ibra is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski14-07-07, 11:07  #5
Gılgamış

Gılgamış'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006

Irak'ta, Afganistan'da yüzbinlerce insan ABD kurşularıyla can verirken,
televizyon köşelerinde stratejik ortaklıktan, manevi değerlerden, türbandan söz edip ABD'nin işgallerine karşı adam gibi tek söz edemeyenler, biraz olsun utanmalıdırlar.
Bilderberg toplantılarında yer almayı ''iyi bir nane'' diye yutturmak isteyen bu zihniyetin, dinsel ve manevi değerlerin ardına sığınıp kimin çıkarlarına hizmet ettiği açıktır. Kuşkusuz bunlar, emperyalizmin boyunduruğundaki ulusların özgürlüğüne hizmet etmezler.
Eski14-07-07, 11:51  #6
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Fehmi Koru karanlık bir şahıstır. Zamanında Uğur Mumcu bunun bağlantılarını ortaya koymuş, kim olduğunu deşifre etmişti. Yazık ki, Mumcu'nun yazılarına internetten ulaşılamıyor. Fehmi Koru o denli karanlık bir kişidir ki, hizmet ettiği odakların çıkarları gereği, değişik kimliklerle ortaya çıkıyordu ve değişik görüşleri de savunduğundan, aynı anda farklı adlarla yazıyordu. Zaten onun maskesini düşürerek, Taha Kıvanç'ın Fehmi Koru olduğunu ortaya koyan da Mumcu olmuştur. Başta buna bile yalan diyordu bazıları. Bunlar unutuldu hep.

yorum2006 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-07-07 11:53 .
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski14-07-07, 12:19  #7
özedönüş

Giriş Tarihi: Oct 2006

Ortalık hainlerden geçmiyor.İçlerinde Devletçi-Sosyalist,Milliyetçi ve hatta Kürtçü geçinen o kadar karanlık var ki...Neden Dinci rolundeki karanlık olarak etiketlediğiniz insanlar göze çarpıyor.Ona anlam vermekte zorlanıyorum.

Merak etmeyin bu antipatiniz Türkiye sevdalılığından gelmiyor.Eğer ondan gelseydi buraya bir çok kişiyi ekleyebiliridniz.Amaç Akp..Sanki diğerlerinin hepsi Türkiye sevdalısı da bir bunlar hain...

Bakalım Ulusalcı ve Cumhuriyetçi cephe bize ne getirecek..İnan AKP ye hiç sempati beslemediğim halde ve oligarşik cephe karşısında bir olunca rahatsız oluyorum.Her dünya görüşünün de kötüleri ve iyileri vardır.Bu gerçekleri görmeden bir arpa boyu ilerlemeyiz.

Bu durumların farkında olmadan yazılanları görünce geleceğe olan ümidim yıkılıyor...
özedönüş is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski14-07-07, 12:34  #8
heptenasi

heptenasi'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Alıntı:
Sayın özedönüş şöyle demiş:

Mesajı Göster
Ortalık hainlerden geçmiyor.İçlerinde Devletçi-Sosyalist,Milliyetçi ve hatta Kürtçü geçinen o kadar karanlık var ki...Neden Dinci rolundeki karanlık olarak etiketlediğiniz insanlar göze çarpıyor.Ona anlam vermekte zorlanıyorum.

Merak etmeyin bu antipatiniz Türkiye sevdalılığından gelmiyor.Eğer ondan gelseydi buraya bir çok kişiyi ekleyebiliridniz.Amaç Akp..Sanki diğerlerinin hepsi Türkiye sevdalısı da bir bunlar hain...

Bakalım Ulusalcı ve Cumhuriyetçi cephe bize ne getirecek..İnan AKP ye hiç sempati beslemediğim halde ve oligarşik cephe karşısında bir olunca rahatsız oluyorum.Her dünya görüşünün de kötüleri ve iyileri vardır.Bu gerçekleri görmeden bir arpa boyu ilerlemeyiz.

Bu durumların farkında olmadan yazılanları görünce geleceğe olan ümidim yıkılıyor...
Aynı duyguları bende paylaşıyorum.Bunu bir türlü ifade edemiyordum ki sizden güzel bir serzeniş geldi.
heptenasi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski14-07-07, 12:44  #9
D.Theater
Onay bekleyen
Yazar Adayı

D.Theater'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007

Fehmi Koru Akp nin basın sözcüsü gibi bir gazetecidir. İnsanların haber olkma özgürlüğünü yanlı yayın yaparak gidermektedir. Ben kendisine mail atmıştım. cevap yazmadı
Eski14-07-07, 12:49  #10
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Alıntı:
Alıntı:
Sayın özedönüş şöyle demiş:

Mesajı Göster

Adam dinci diye hemen savunmasına geçiyorsunuz. Savunulacak yönü olmadığından da, tamam bu var ama şunlar da var diyorsunuz. Topiği açan arkadaş, Fehmi Koru'dan söz ediyor. Sizin bildiğiniz, devletçi, sosyalist, milliyetçi, kürtçü hainler varsa, siz de onları deşifre edin.

Her dünya görüşünün iyileri kötüleri vardır demişsiniz. Kuşkusuz her siyasetin içinde değişik tipler var. Ancak burada önemli olan, emperyalizm tarafından görevlendirilmiş bazı şahısların, belirli bir misyon çerçevesinde hareket ederek, ülkenin emperyalizmin tutsağı olarak kalması için gösterdiği sistemli ve kararlı faaliyettir. Bunlar deşifre edilmesin mi?
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 12:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)