"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Cuma Gününüz Kutlu Olsun./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bütün Müslümanların günlerin en hayırlısı olan Cuma günlerini kutlar, sağlıklı, mutlu bir gün dilerim. Hayırlı Cumalar. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İşte bu konu insanı -ne yalan söyleyeyim- mutlu ediyor. Sağol kardeşim senin ve senin zarfında tüm İslam aleminin cumasının hayırlı olması ve güzelliklere vesile olması temennisiyle... __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Ben de tüm sevdiklerimin ve yazıyaz forumun üyelerinin Cuma'sını kutlarım... Allah doğru yoldan ayırmasın ve yardımını kimseden esirgemesin... | |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Cuma namazına gittiniz mi, onuda söyleseydiniz bari ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| |
|
| #7 | ||
| Merak edip sordum. Bu soruyu sorarken kesinlikle art niyetle sormadım. Belkide forumda kimlerin cuma namazına gidip, kimlerin gitmediğini öğrenmeyi istememdendir. Alıntı:
Saygılar. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Sorudaki amaç bu ise şahsa sorulmazdı diye düşünüyorum. Yeni bir forum başlığı açıp bu konudaki merakınızı giderebilirsiniz... | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Bu soruyu sorduğuma pişman ettiniz beni. Parmaklarım kırılsaydı da yazmasaydım diyorum şimdi. Ben belki demedim. Belkide dedim. Belkide derken ne istediğim gayet açık bir şekilde ortadadır. Ben kişiye değil, kişilere sordum. Siz bunu anlayamamış olabilirsiniz problem değil benim için. Ama bir soru için sizinle polemiğe girmeyide istemem. Çünkü sonuçta hem siz hem ben üzülecek taraflar olabiliriz. Ben bunun olmasını istemiyorum, sizde istemezsiniz herhalde. Ortada basit bir soru var bunu tartışma konusu yapmasak daha iyi olur. Saygılar. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ortada büyütülecek bir konu yok.Müslümanlar cuma günü kutsal gün olarak kabul ederler ama her müslüman cuma günü camiye gidebiliyormu? Sayın mason'un sormak istediğide cuma günün kutsallığı sizi mutlu ediyor ama cuma namazına gidebildinizmi gibisindendi bu kadar büyütülecek ve art niyet aranacak bir soru yoktu... __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|