"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Değerli Yöneticiler ve Sitemizin Değerli Üyeleri! Siz Değerli Arkadaşların İyi bir Kurban Bayramı ve tatil geçirmesini istiyorum. Bu nedenle hem tanışmak hem de iyibir tatili birlikte geçirmek adına sizleri mütevazi evime davet ediyorum. Ekteki dosyada gerekli her türlü bilgi mevcuttur. Gelmek isteyenlerin önceden bildirmeleri özellikle rica olunur. Saygı ve hürmetlerimle. Türesin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-01-06 00:22 . |
| #2 | ||
Guest Mesajlar: n/a
| Alıntı:
Teşekkürler; | |
| #3 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Sayın Türesin, Bizim ailede bir gelenek vardır. Bayramları annemin yanında geçiririz. Bu güzel teklifiniz için teşekkür ediyorum. Gelemeyeceğim için üzgün olduğumu belirtiyorum. Şaka bir yana espri çok güzeldi itiraf etmek lazım. :-) :-) :-) Pasifikte bayram tatili. Çok hoş olmuş. Saygılar, |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| hey yüce Allahım hikmetinden sual olunmaz ama lüks içindeki müslümanda cennetlik fakir ama dürstte cennetlik. ibrahim ethemin kuş tüyü yataklardaki cennet hayali gibi. sayın türesin orada nasıl bir kurban keseceğiz. sahi kim kurban olmak isterki :cool: nasıl bir kurban veya kurbanlar bulsakta oraya gitsek :D sahi niye kurban bayramında kurban kesilir :66 |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|