"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Maduriyet siyaseti hep tutar nedense/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Siyasetin genel resmine baktığım zaman hayret ederim.Kendini masum gösterme ve karşı tarafı zanlı suçlu konumuna düşürmede AKP yi kutlarım doğrusu.Daha doğrusu temsil ettikleri o siyasi zihniyeti kutlarım. 30 yıl şöyle bir zihnimde gezinti yaptımda... 1- Kuran ın türkçesi okunmaz sevabı olmaz diye diye 2- başı açıklar kafir biz türbanlılar müslüman diye diye 3- M.Kemal ve annesi hakkında yapmadık gıybet bırakmaya bırakmaya 4- banka faizleri haram deyip esas RİBAYI büyüte büyüte bankacı ola ola 5- meydanlarda yahudilere küfrettirip halka sonra aynı yahudilere milli mallarımızı sata sata 6- türban sorununu 350 vekille çözmeye çözmeye seçime gidiyorlar yine MADUR OLDUK MADUR EDİLİYOZ siyaseti ile Cumhurbaşkanlığı seçimi aylar öncesinden tarihi belliyken yine cambazlık yaptılar ve yine MADUR ROLÜNDELER Halk bu kadar ahmak mı yawwwwww |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Mağdur olan her zaman halk olmuştur. Bir bildirinin halka maliyeti 8 milyar dolar oldu. Anayasa kitabı fırlatmanın bedelini herkes biliyor. Çiller - Yılmaz kaşıkçı kavgasının bedelini de halk ödedi. Darbeleri saymaya bile gerek yok. Akp'nin ne kadar mağdur olduğu tartışılır. Fakat Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde Akp nezdinde hedef alınan halk olmuştur. Yani Akp oyunu artırırken halk mağduriyeti artarak devam etmiştir. Akp'nin akıllı siyasetini de tebrik etmek gerek. Cumhurbaşkanlığı sorunu ne kadar gündemde olursa o kadar oy topluyor. Erdoğan "uzlaşmaya varım" diyerek yine puan kazanmaya başladı. Baykal da bu oyuna geliyor her zamanki gibi. Neticede Akp mağdur falan değildir. 5 yıllık bir iktidar yıpranması gerekirken daha da güçlenmiştir. Akp'nin gücüne güç katan da Chp ve yandaşları olmuştur. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| <<madur olduk abi >> edebiyatında tam not AKP ye |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| Sandığımızdan daha ahmak. İzmir, Ankara, İstanbul yapılmış bir kaç anket sonucunda en az 240(civarındaydı) en çok 270(kesin) milletvekili çıkarıyorlar. Ve bu kaynaklar sağlam kaynaklar hatta Habertürk'te yayınlanan veriler. Ve bu büyük kentlerden AKP; 43(İst.), 8(İzm.), 17(Ank.) çıkarmış. Tamamının sayısının yarıya düştüğünü bile düşünürsek yaklaşık 34 koltuk da buradan gelecek. En düşük olan 240'a bile eklesek 274 koltuk yapıyor. Yani en iyimser verilerle bile hükümet kurmaları içten bile değil...__________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Belki siz yanlış düşünüyorsunuz. Bu durumda siz mi ahmak oluyorsunuz? Mensup olduğu halka bu kadar kolay hakaret edenleri tanımlayacak sözcük bulamıyorum. Başka bir başlıkta eğitimsizlerin oy vermemesini savunmuştunuz yanılmıyorsam. En iyisi siz ve sizin partinizin mensuplarının 1 oyu 4 oy kabul edilsin. İktidara geldiğinizde bunu yapın. Tabi bu kafayla, halkı küçümseyerek iktidara gelebilirseniz... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Halkı sorgulayacağınıza birazda bu ekibe mağdur görüntüsünü vermelerine hakılı zemin hazırlayanları sorgulasanız ya... Bu mağdur görüntüde devletin kurumlarının siyasi kararları yok mu? Meclis içi ve dışı muhalefetin payı yok mu? Neden akp nin bundan faydalanacağını akıl etmiyorlar. Hep aynı senaryo.Artık karnımız tok. Bunların hepsi aldatmaca. Ben hepsininde bu mizansenin içinde aktif rol alan insanlar olduklarına inanıyorum. Biride bir,binide bir. | |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Alıntı:
Bu halka al ananıda git diyen kimdi? Apoya sayın diyen kimdi? Askerlik yatma yeri değil diyen kimdi? Şehitlere kelle diyen kimdi? Zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışamayın,Halkına bu sözleri edenleri halkçı gibi göstermek nasıl bir zihniyet acaba? Yanıtınıda düşünmeyin ben vereyim.Sadece ve sadece Takiyeci ve çıkarcı bir zihniyetten başkası değil. Halkı öpmek için halkçılığa soyunmayın! | |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Başbakanın sözlerini kalkıp buraya taşımanız, bu konu ile alakalandırmanız başlı başına anlamsız. Adam bir partiye oy verenleri ahmaklıkla suçluyor. Bir başkası da bir başka parti için söylesin. Ben oyumu kullanmayacağım. Oy verenler ahmaktır desem, hoşunuza gider mi? Bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın. __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| Sizi bu gerçeği görmediğiniz için kınıyorum! __________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|