"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| Korsanlar... korsanlar hakkında hadi biraz konuşalım arkadaşlar... özellikle son zamanlarda Karayip Korsanları adlı filmde tekrar canlanan bu acımasız deniz hırsızları hakkında neler düşünüyorsunuz?? __________________
alev aldığımızda herkesin sahip oldukları yanacak..onların yalanları benimse düşlerim |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: İzmir
| Onları seviyorum. ![]() __________________
Gücün olduğu yerde özgürlükten söz edilemez. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Karayip Korsanları filmini görmedim.Ancak daha önce seyrettiğim filmlerden ve okuduğum yazılardan korsan denilen deniz haydutlarının ne olduğunu öğrendim.Gerçi günümüzden önceki dönemlerde hangi olayın korsanlık,hangi olayın devlet işi olduğu pek belli değildi.Örneğin A ülkesinin donanmasına ait bir geminin B ülkesine ait bir ticaret gemisine el koyduğuna dair olayları okumuşumdur.Günümüzde böyle olaylar devam etmiyor mu?Elbette gemilerde korsan bayrağı yok,kişilerin bir gözleri siyah bandla kaplanmış değil,kimse takma kol veya bacak kullanmıyor.Onun yerine güçlü ülkelerin diğerlerine kabul ettirdikleri birtakım ticaret anlaşmaları var. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| hepimiz korsanız:D __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
| #5 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| bende biraz o arkadaşlarla ilgili tepkimi koydum ama yanliş anlaşildim sanırım sayın kinem kusura bakmayın.. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|