"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Forumun en yetkilisi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| forumun en yetkilisi kim acaba? irtibata geçmem gerekiyor. __________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Yönetim yapılanmamız konusuna bakmalısınız. http://yaziyaz.com/forum/showthread....444#post143444 Burda yazanlara göre adminler sn tuqu ve sn seha... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
| #3 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| melnur. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| __________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” m.oO.n_LighT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-07-07 01:31 . |
| #5 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Doğrudan demokrasi var bu forumda. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #7 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Forumun en yetkilileri forum adminleridir. Yani, sn. Seha, sn. Papyrus ve benim. Bir sorununuzda üçümüzden biri ile irtibata geçmeniz yeterlidir. Saygılar. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|