"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İç güzelliği/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| İç güzelliği önemli midir? Nedir bu? Karşı cinsi görsel olarak ta çekici ve seksi bulmalımıyız.İç güzelliği dışa yansır mı?.Ne düşünüyorsunuz bu entellektüellikle alakası olmayan ama yine de kimi insanın eş seçerken kafasını kurcalayan konu hakkında?Sevgiler saygılar. __________________
""Korkarım, açıklayamam efendim" dedi Alice. "Çünkü ben kendim değilim ki, kendi dediğimi açıklayabileyim; anlıyorsunuz ya!"" |
|
| #2 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Eğer dünyayı içimize gösteren gözlerse,içimizi de dünyaya gösterenin gözler olduğunu düşünürüm.Ve dış güzelliğin bir şekilde bize ait olmadığını.Eğer bize ait olsalardı zaman içinde yok olmazdı oysa iç güzellik yok olmaz. Ama şöylede bir gerçek varki güzel insanlar ilk anda daha büyük bir etki bırakır karşı tarafta ve daha zor unutulur. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
|
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bence, karşındaki insan dıştan ne kadar güzel olursa olsun, eğer içi çirkinse dünyanın en güzeline veya yakışıklısına bile katlanamaz insan. Çünkü zamanla dış güzelliğe alışılır, sıradan gelmeye başlar, ama iç güzellik öyle değil bence. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Öncelikle bir bayanı gördüğüm zaman önemli olan bana çekici gelip gelmemesidir.Eğer bana çekici gelmediyse,zaten hiç yaklaşmam.Ama beğendiysem bir yakınlaşma olur(Burda bahsettiğim yakınlaşma arkadaşlık bazında değil).Konuştuktan sonra eğer kafasını da beğenirsem bu iş tamamdır. ![]() NOT:Kızın beni beğenmeme ihtimali dikkate alınmamıştır. ![]() SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| İç güzelliği bence insanın yüzünede olumlu bir ifade biçiminde sıcaklık biçiminde yansır. gözlerini bile ışıl ışıl eder. Bence önemlidir. Dış güzellik fizikseldir. Güdüsel olarak bir noktaya kadar etkiler insanı. Ama yaşamımda ne kadar insanlara hak ettikleri değeri veriyorum bilemiyorum. Herhalde vermiyorumdıur. Benim kanattim bu yönde. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Karşınızdaki insana yaklaşım açınıza bağlıdır.Cinsel anlamda bir şeyler bekliyorsanız düşüncelerin,davranışların pekte önemi yoktur ama arkadaş olayım yada dost olayım diye yaklaşıyorsanız az önceki saydıklarımın önemi vardır en azından benim için.Bu aralar biraz hayal kırıklığı yaşasamda insanları tanıdığımı düşünüyorum.Gerçi yaşım öyle insan sarrafı olacak düzeye erişmedi. Saygılarımla. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bence dış güzellik insanı en fazla bir iki saat için etkileyen bir özelliktir.Ve görecelidir.Yani yaşantımızın geçmişi kişiyi güzel görür ya da ondan tiksinir. Bu yüzden güzel olmak şart ya da o çok güzel herkes bayılacak demek saçma olur. Zarif, oturup kalkmayı bilen ve hergün aynı içtenlikle size gülebilen biri daha hoşa gider benim için. Sonuçta çıkacağım insanı süs olarak götürmem yanımda.Heres ilk anda görünüş yorumu yapsa bile oturduğumuzda yüzüm kıpkırmızı kalkmak istemem. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Herkes dış güzelliğin değil iç güzelliğin çok önemli olduğunu savunur fakat iş teorikten pratiğe dökülünce tüm söylenenler bir balon gibi sönüp gider ![]() __________________
...Ve Ant Olsun ki! Hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak ve hiçbir vatan.. Daha kutsal değildir insandan! |
|
| #10 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| klasik bir tanımlama ama cancanlı bir kitap kapağı sadece ilk izlenim için faydalıdır.Kitabın içi boşsa o kitabı ilk sayfadan çöpe atarsınız... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|