"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sayın Başbakanın terlediği an/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Dün akşam NTV de yayınlanan programın en ilginç olayından birini sizinle paylaşmak isterim; Sayın Kadir Çöpdemir soruyor -Oğlunuz bir yat almış, pardon, gemi almış sanırım 300-500 bin dolar mıydı, hatırlamıyomurum ama oğlunuz bu kadar parayı nerden buldu? Sayın Başbakanımız: -Kredi ile almıştır. K.Ç -Bu kadar parayı oglunuz nasıl ödedi? R.T.E -Çalışarak ödedi. K.Ç -O kadar kerdiyi teminat göstermeden kimse vermez ve de ben gitsem bana 200 bin dolarlık kimse kredi vermez, oğlunuz bu kadar parayı nerden getirdi de verdi R.T.E -Çalışarak Sayın Başbakanımız bu diyaloglar sırasında izleyenler hatırlayacaklar birden bir buhar banyosundaymış gibi terlemeye başladı. Ama kesinlikle bu soruya açık ve net bir cevap vermedi. Yorum sizin... Saygılarımla..... yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-07-07 14:35 .Sebep: Yazım hataları |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sanırım hiç bir yorumu haketmedim. Saygılar........ |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bu sorunun cevabını ben de merakla bekledim. Ama ne yazık ki, verilen cevap hiç tatmin edici değildi. __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Durmak yok, yola devam... . __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: izmir
| __________________
hala şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin,demeye de dilim varmıyor ama kabahatin çoğu senin,canım kardeşim! |
|
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Hayret... Başbakan nasıl olmuşta sinirlenip paylamamış Kadir Çöpdemiri ![]() Sanırım mitinglerde bir taraflarını yırtmanın verdiği yorgunluktan ötürü mecali yoktu. __________________
"Bütün ideolojik ayrılıkların temeli ,devrim isteyip istememeye değil, devrim yapmak için yola çıkmaya, savaşmaya cesaret edip edememeye dayanır. işte bu yüzden, devrim için savaşmayana sosyalist denmez." -MAHİR ÇAYAN- |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Bu Sn. Tayyip'in bir açığı.. Aslında içten içe kendine çok kızıyor, "ben nasıl böyle bir açık verdim hayret,halbuki bu zamana kadar hep hissettirmeden götürmüştüm" diyor.. Diğer bakanlarında mal varlıklarını bir didik didik etsinler bakalım.. çocuklarının,eşlerinin dostlarının, akrabalarının.. Bakalım 5 yıl önce nasıllardı şimdi nasıllar.. Bankalarda kaç paraları var, kaçtane yatları kaç tane katları var? Evet durmak yok yolmaya devam.. Yangından mal kaçırır gibi satıyorlar ülkenin demirbaşlarını.. Ama bir gün bunlar ortaya çıkacak, bir gün hesabı sorulacaktır.. Buna inancımı yitirmedim.. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Birincisi bu soruyu Kadir Çöpdemir'in sorduğuna inanamıyorum. Çünkü kendisi başbakanı üzecek sorulardan özellikle kaçınır, hatta mümkünse çanak soru sormayı tercih eder. Keza aynı programı annem de izlemiş ve bu konunun çok kısaca değinilip geçiştirildiğini söyledi. Ayrıca Kadir Çöpdemir eğer gerçekten bu soruyu sorduysa bile belli ki geminin fiyatını şirin göstermeye çalışmış. Zira o alınan geminin fiyatı 300-500 bin dolar değil, 3 milyon dolardır. Dediği rakam ise sadece peşinat olarak ödendiğini bizzat başbakanın belirttiği rakamdır. Geri kalanı gemi çalıştıkça sözde yavaş yavaş ödenecektir. İkincisi ise yine aynı Kadir Çöpdemir'in yine aynı programda şu çanak sorusuyla başbakanı dahi dumura uğratmasıdır: K.Ç: Sayın başbakanım, benim AKP'ye oy vermeyi düşünmeyen arkadaşlarım var. Son 4 yılda arabalarını, evlerini yenilediler, hala fakirlik var diyorlar. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? R.T.E: Sorunun cevabını kendi içinde verdiniz zaten. ... İşte Kadir Çöpdemir budur. Başbakanı sıkıştırmaya çalışması ise ihtimal dahilinde bile değildir. __________________
"Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen" yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-07-07 17:54 . |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Başbakan şimdiye kadar zekice davranarak açık vermeden götürdü götüreceğini zaten. Kimbilir diğer parti liderleriyle canlı yayında karşı karşıya gelse, şimdiye kadar yaptıklarının hesabını veremez, bayılır herhalde. Ama o kadar cesaretli olmadığının kendisi de farkında. yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-07-07 17:55 .Sebep: noktalama işaretleri |
|
| #10 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|