"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Erdoğan:"Tek başına iktidar olamazsam siyaseti bırakırım?" buyrun arkadaşlar...

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski18-07-07, 03:24  #1
murti_91

murti_91'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2007
Erdoğan:"Tek başına iktidar olamazsam siyaseti bırakırım?" buyrun arkadaşlar...

Evet arkadaşlar biliğiniz üzere Başbakan "Eğer bu seçimde tek başına iktidara gelemezsek siyaseti baırakacağım" dedi ve Deniz Baykal ile Devlet Bahçeli'ye de aynı teklifi sundu. Sizce başbakanın yaptığı doğru mu? Diğer genel başkanların sizce nasıl bir cevap vermesi gerekirdi?
murti_91 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-07, 03:26  #2
amor3
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Jul 2007

Muhalefette kalmayı sindirmek lazım. Böyle şey olur mu, geride kalırsam siyaset yapmam. Tayyip Erdoğan siyasetten çekilirse AKP diye bir parti kalmaz.
amor3 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-07, 04:01  #3
hebun

hebun'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007

Tabi ki amacı baykalı ve bahçeliyi zor durumda bırakmak. Çünkü ikisi de iktidar olamayacağını iyi bilirler. Ama seçim kampanyasında ikisi de "tek başına iktidar" söylemlerine başladı. RETEE'nin de amacı zaten bu söylemi geçersiz kılmak. Çünkü hiç biri de "siyasetten çekilirim" diyemeyecek.
Öte yandan akp'nin tek başına iktidar olacağını herkes biliyor.Arkasında %10 barajı var.

-Kredi kartı geçiyor mu?
hebun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-07, 04:28  #4
PESİMİST

PESİMİST'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Ülke / Şehir: bedenim

Tabi canım bırakır sözünün eridir
O şahıs 2002'de de dokunulmazlığı kaldıracaktı.. Kesinlikle bu sözünü tutamaz..
Madem herkes büyük laf ediyor ben de edeyim:
Eğer tayyip bu sözünü tutsun ben de bu foruma bir daha uğramam

sagopa!
PESİMİST is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-07, 04:34  #5
hebun

hebun'nın Avatarı

Ama rte bence "verdiğin sözü tut" değil "tutamayacağın sözü verme" felsefesi uyguluyor bu konuda. Yani iktidar olacağına emin.Benim de emin olduğum gibi...

-Kredi kartı geçiyor mu?
Eski18-07-07, 04:37  #6
Dağlı

Dağlı'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

Bu gece Star'da da aynını söyledi başbakan. Benim iktidar olamama korkum yok, sadece önemli olan 3. parti barajı geçebilecek mi, milletvekili sayımızda azalma olacak mı konularıdır. 3. parti geçse bile tek başına iktidarız dedi...
Dağlı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-07, 04:42  #7
PESİMİST

PESİMİST'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Ülke / Şehir: bedenim

Alıntı:
Sayın Dağlı şöyle demiş:

Mesajı Göster
3. parti barajı geçebilecek mi, milletvekili sayımızda azalma olacak mı konularıdır. 3. parti geçse bile tek başına iktidarız dedi...
başbakan kendinde değil bu aralar.. Normaldir cumhurbaşkanlığı hezimeti, şimdi de seçimler.. psikolojisi dayanmadı...

3. parti(mhp) kesin geçiyor da millet genç parti ile demokrat partinin geçmesini konuşuyor... Geryyy

sagopa!
PESİMİST is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-07, 04:45  #8
hebun

hebun'nın Avatarı

Mhp'nin geçebileceği nasıl kesin oluyr? Chp çoktan milliyetçi ,statükocu oyları toplamadı mı?Mhp'ye oy veren başka bir kesim yok ki..

-Kredi kartı geçiyor mu?
Eski18-07-07, 09:56  #9
yorum2006

yorum2006'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Bu ülke neler gördü, neler. Çoğu bol keseden attı da, hangisi çekildi? Bir Çiller var çekilen. Başkası var mı? Şamarı yer oturur, biraz ağlar, sonra "efendim, aziz milletimizin ve partimin ısrarlarına dayanamadım" der. Klişesi hazır zaten.
yorum2006 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski18-07-07, 10:08  #10
Max_Payne

Max_Payne'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007

eğer bu ülkede yaşayan bu necib millet yapılan icraatları, hizmetleri, ülkeye katılan değerleri göremeyecek kadar gözü kapalı, şuuru bulanık ise bencede bıraksın siyaseti...

bu insanlara hizmet götürmeyeceksin; türkiye'nin yaşadığı en büyük krizin sorumlularından biri gelecek başa yanınada türkiye'de dikili ağacı, en küçük bir hizmeti olmayan deniz baykal ülkeyi yine o karanlık günlere götürecekler hepimizde rahatlayacağız o zaman... ülke batarsa batsın nasıl olsa ak parti yok iktidarda dimi!!

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 13:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)