"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Geri dönen arkadaşlarımız/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Değerli Yazıyaz Üyeleri; Bildiğiniz gibi 200.000 mesaj şerefine bir af sözümüz olmuştu: http://yaziyaz.com/forum/thread18353.html Bu bölümde bu aftan yararlanan arkadaşlarımız yer alacaktır. Bilginize... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Sn Türesin yeniden aramızdadır. Kendisine yeniden "hoşgeldiniz" diyor ve forum kurallarımız çerçevesinde iyi yazılar diliyorum. |
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Hoşgeldiniz... |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Hoşgeldiniz, iyi yazılar... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sn Türesin ( Bi hayli uğraştık ama deydi ![]() ) - Şaka şaka - Sizi aramızda görmek ve değerli yazılarını tekrar okuyacak olmamızdan dolayı şanslıyız.. Tekrar Hoşgeldiniz ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Değerli Kardeşim Papyrus, değerli arkadaşlarım ve saygıdeğer yazıyaz ailesi ! Evet yine aranızdayım...Bilhassa çok seven arkadaşların beni aralarında görme isteğini asla kıramazdım... Evet her ailede küslükler , kırgınlıklar, darılma ve ayrılmalar olabilir... Bu duruma düşen sadece ben olmadığımı zannederim herkes bilmektedir... Üstelik büyük bir mahkumiyet almış, çok büyük suçlar işlemiş biride değilim. Kendi isteğimle gidip , yine kendi arzumla aranızdayım...Bu arada üyelik dışında , dışarıda benimle sürekli mesajlaşan , beni tekrar gelmeye teşvik eden bütün dostlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıldıktan sonra da iletişim panelinden attığım küfürlü mesajlarım oldu. Onlarıda yazdığım kişiler kırılmasın diye , gelişimin bir özür olarak kabul edilmesini diler , kızgınlık ve kırgınlıkların geçmişte kalmasını temenni ederim. Eski bir yazıyaz üyesi olarak tekrar aranızdayım. Herkese sevgi ve saygılarımla... |
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hoşgeldiniz sayın Türesin. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #8 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Atıp atıp geri alcaksanız neden işler bu forum kuralları.Kimse bana iyi niyet gosterilerinde bulunmasın.Turesin beyi 2. kez kabul ediyorsunuz. |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| |
| #10 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Alıntı:
Canımı sıkan sizi her defasında kapı dışarı eden sonra buyuk bir memnuniyetle bacadan olan yonetime Ayrıca komik olmaya çalışmayın. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|