| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| okullarda ve resmi dairelerde çalışan ve örtülü olmak isteyen bayanlara reva görülen bu yasağın hiçbir gerekçesi yok! evet hiçbir gerekçesi yok. boğaların salnanan beze kızdıkları gibi bir durum. çok haksız, karektersiz, etik olmayan ve kanunsuz bir yasak! ortaya sunulan hiçbir gerekçe kabul edilebilir değil. evet bunu gayet objektif olarak gözlemliyorum. amaç toplumun belden aşağı (malesef) bakışını değiştirmek. yanlış düşündüğümüde zannetmiyorum. |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Aug 2005
| Bence de hoş bir uygulama değil... Mantıklı bir açıklaması da yok... Tamamen kendine güvensizlikten kaynaklı... Bazıları kendini hala hilafetin yeni kaldırıldığı dönemlerde sanıyor... :74 |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Şeriatçı kisveli Konya merkezli holdingleri bir okuyun da kim kime nasıl haksızlık yapıyor anlayın http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=39440 |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Ben bunun son derece mantıksız bir uygulama olduğunu farklı başlıklarda defalarca kez yazdım. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| konya daki holdinglerin kimleri kandırdıkları ne kadar para yı cebe attıklarını iyi bir araştırın derim türban yasağı özgürlükler anlamında yanlıştır bu yanlışı islam kisvesi altında siyasetçiler yaptı eğer bayrak ve namus denmesi bırakılırsa serbestleşir bence. üniversitelere alınmaları da gerekir fakat siyeset yapmamak şartıyla __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
türbana takildiniz kaldiniz, biraz da türbandan sonra kadinlarin basina gelecekleri de tartissaniz, elde edilecek olan giyim özgürlügü mü, kadin katliami mesrulugu mu, anlardiniz. Bakin iranli kadinlara Kadinlar ne diyor: "" Türbandan sonra carsaf gelir. Iran´da tüm kadinlar kizlar carsaf giymek zorundalar. Bu ülkede, "muta nikahı" denilen bir imam nikahı ile erkekler ile kadınlar para karsiliginda "saatlik" surelerle "evlenebiliyorlar".. (erkegin cinsel istegine göre) "Hayvan kadar değerimiz yok" `""" alinti:Sabah Gazetesinin 22.05.2000 tarihli nüshasında İranlı kadınlar. __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #7 | ||
| Alıntı:
örtünenlerin çoğu şeriatın ş'sinden bi haber. ben erkek olduğum için rahat rahat okudum. her kıyafet kamu çalışan bayan ve okullara rahat girebiliyor. sadece başörtüsü giremiyor. başı açık olduğu halde şeriatçılar olmaya başlarsa ne olacak!!!??? milleti zorla baldır bacak, askılmı gezdirecekler... birgün bir yerden istenmeyen şekilde patlak verirse, rejim kisvesi altında kendi siyasi egosunu vatandan çok seven zihniyet hesabını versin. zaten pkk'ya karşı kendi çocuklarını göndermiyorlardı. alkışla uğurlanan bir şehit cenazesine rastlamadım!!(amacım ülkedeki o kasteddiğim kesim) ulubatli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-01-06 14:40 . | |
| #8 | ||
| Alıntı:
ulubatli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 06-01-06 14:46 . | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| yarin diger ülkeler de geliyor, yalnizca iran degil topun agzinda sayin ulubatli. Bakalim, aradiginiz ülkeyi bulacak misiniz, yazacaklarimdan? __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #10 | |
| olması gereken islamı yazdık. irandan farklı. iranı islamla değerlendirip, eleştirmek isterdim.. ulubatli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-01-06 21:11 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|