| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: SoYuT ArAzİ
| Allah'a inanmayanlar kim tarafından yaratıldıklarını düşünüyorlar? Sorum bu ... Merakımı gidermek için soruyorum ; 'beni yaratan bir Tanrı yok' diyenler nasıl var olduklarına inanıyor ??? Fikirleri öğrenmek istiyorum . . . ??? . . . . Bu forumdaki herkese yönelttiğim bir soru , dediğim gibi amacım düşünceleri öğrenmek ; salt bu fikrin savunucularından değil beklentim . . . . __________________
Bilme beni . . . Zira ben benlerimin altındaki benlik ötesi dünyamı kurcalamaktayım . . . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Doğa tarafından... |
| #3 | |
| Doğa tarafından ... Yani doğa bir şekilde oluştu ve devinmeye başladı mı diyorsunuz ? . . . . __________________
Bilme beni . . . Zira ben benlerimin altındaki benlik ötesi dünyamı kurcalamaktayım . . . |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Soru temelinden yanlış zaten. Adamlar Tanrı falan yok,madde her zaman vardı diyorlar, Siz burada Allah yaratmadıysa kim yarattı diyorsunuz. Yaratan yok diyen insanlara saygılar __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| = ))) .. illa bir şey tarafından yaratıcaksınız bizi .. maddenin faklı formlarısınız hepiniz.. ve o hep vardı .. |
| #6 | |
| Peki o madde kendi başına nasıl şekillendi , bir tini yönetimine alan bir us'u nasıl yerleştirdi bir bedene ve daha niceleri nasıl oldu ? Ben bunu merak ediyorum ...?... Yani hep olan bir 'madde'ye inanıyorsunuz fakat benim merak ettiğim bu maddenin kendi başına nasıl biçim değiştirdiği konusundaki düşünceler ; bana bunlar lâzım ... Her zaman olan o madde bilinçsice ortalarda geziniyordu ve bu şekillenmeye mi başladı ? . . . . __________________
| #7 | |
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Herseyi ama herseyi Ulu Manitu yaratmistir. Sizin kafanizda ki "Allah" dusuncesinide yaratan o'dur. Suphesiz ki, Ulu Manitu'dan yüz cevirirseniz artik siz yoldan cikmissinizdir ve size acikli bir azap vardir! __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig |
| #8 | |
| Anladım ; anladım da bir şey aklıma geldi , 'Tanrı'nın Tanrısı' mı oluyor o zaman Ulu Manitu ? ... __________________
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Biyolojik anne ve babaları tarafından...! Saygılar, doğançay |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|