"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Son zamanlarda ise yaşadığım bir sorunu iletmek istiyorum. Siyaset konusundan çıkıp, öteki bölümlere geçtiğimde yeniden giriş yapmam isteniyor. Bunun nedenini merak ediyorum. Belki diğer bölümlerin arasında geçişte de aynı sorun yaşanmaktadır, ama ben henüz karşılaşmadım. İlgilenirseniz sevinirim. |
| #2 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| sn. Gülasya, Database transferimiz sırasında bir çok veri kaybı yaşadık maalesef. Bunlardan bazıları da ayarlarla ilgili olan dosyalardı. Sunucumuzu sağlayan server bu konu ile ilgilenmekte. Bu süre içinde bazı teknik problemler yaşayabileceğiz en kısa zamanda sorunun halledilmesini umuyoruz. Saygılar. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
|
| |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Bilgiler için teşekkürler Sn. tuqu. ![]() |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bir sorun daha var. Forum ana sayfısını ziyaret ettikten sonra bütün başlıklar güncellenmiş gözüküyorlar. Yani koyu puntolu oluyor. __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| Merhaba, Foruma yeni üye oldum.Bir konuya mesaj yazacağım ya da cevap vereceğim,bakıyorum siteden çıkmışım tekrar üye girişi istiyor,anlayamadım nedenini.Arkadaşlar bana yardımcı olup açıklama yaparlarsa çok sevinirim. Saygılarımla |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|