"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Dikkat ettiğim kadarıyla seçim sonuçlarının ortaya çıkardığı sonuç itibariyle bazı forum üyeleri daha önceden seçim sonuçlarıyla ilgili tartışmaya girdiği forum üyelerine karşı “ben haklı çıktım” , “foruma veda edebilirsiniz” gibi yakışıksız ifadeler kullanmıştır. Hatta bazıları nerede bu İP liler gibi ortalığı karıştırıcı ifadelerle forumdaşlarını kırıcı ifadeler kullanmıştır. Bazıları da eskide kalmış konuları tekrar gündeme getirerek kendince öngörülerinin doğruluğunu ispatlamaya çalışmış. Her ne kadar daha önceden bende buna benzer tartışmalara girsem de yaptığım seçim tahminleri neticesinde beni illaki bişeyci yapmaya çalışan forum üyeleri olsa da haklılığımı, tartıştığım insanın yüzüne vurmak için eskide kalmış konu başlıklarını gündeme getirmedim ve getirmeyeceğim. Bütün forum üyelerinin öngörülerinin doğru çıkmasının sonucunda işi kan davası gibi görmeyeceklerini umut ediyorum. Saygılar… |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|