"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Yeni Meclis'in Portresi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Yeni Meclis'in Portresi YENİ MECLİS'İN PORTRESİ 22 Temmuz seçimlerinin ardından oluşan yeni Meclis'in yapısı dikkat çekiyor. Bir yanda AKP içindeki Fethullahçı, Nakşi, İsmailağa Cemaati gibi tarikatlara bağlı milletvekilleri, diğer yanda PKK yanlısı DTP'li bağımsızlar. Bağımsızlar içerisinde Barzani ile yakın işbirliğini savunan milletvekilleri de bulunuyor. Bağımsızlar içerisinde terör örgütü üyesi olmak suçundan halen napiste bulunan bir de milletvekili var. TÜRKBANK ihalesi nedeniyle yolsuzluktan Yüce Divan'da yargılanan Mesut Yılmaz da bu dönem Meclis'te olacak. "Hepimiz Ermeniyiz"mitinginin tertip komitesinde yer alan Ufuk Uras da Meclise girenler arasında. Tarikatçılar, PKK yandaşları, "Hepimiz Ermeniyiz" yürüyüşünün tertipçileri ve Yüce Divan sanıkları... İşte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde beş yıl görev yapacak milletvekillerinin portresi. http://ulusalkanal.com.tr/index.php?...=5331&Itemid=5 __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Birde kendini milliyetçilik ve sosyalizm arasına sıkıştıran partiler vardı.İyi ki onlar giremedi meclise. ![]() SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| İşçi Partisi giremedi diye mi bu serzeniş ![]() |
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Sayın Perinçek toplum milliyetçi dalgaya pirim vermedi gibi Kalimera! Yunan oldum ben.. vatandışlıktan ayrılıyorum.. kalamam bu Amerikancı AKP nin idaresinde.. Kalimera efendim... __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| İP: 22 TEMMUZ SALDIRISINI İP DEFEDECEKTİR Seçim sonuçlarıyla ilgili İşçi Partisi'nden yapılan açıklamada, 22 Temmuz muhaberesini ABD'nin kazandığı belirtilerek, "Kaybeden Türk milleti oldu ancak İşçi Partisi çok kısa sürede bu saldırıyı def edecektir" denildi. Açıklamada, "Vatan savunması savaşı, tek bir muharebeden, tek bir mevziiden ibaret değil. Düşen bir tepedir. Tepeler yeniden ele geçirilecektir" denildi. İşçi Partisinden yapılan açıklamada, "BOP Eşbaşkanları Tayyipler ve Öcalanlar Mecliste. İktidarı da, muhalefeti de Amerika belirledi! Sistem seçmenini üretti: Kaybeden Türk Milleti oldu" denildi. İşçi Partisi,'nin bu saldırıyı defedeceğinin belirtildiği açıklamada şöyle denildi: "Türk Milleti, emperyalizme karşı tam bağımsızlık mücadelesinde onlarca belki de yüzlerce muharebeden biri olan 22 Temmuz mücadelesini kaybetti. 14 Nisan Tandoğan mitingi ile başlayan ve 9 Haziran Diyarbakır Birlik ve Kardeşlik Mitingi ile taçlanan büyük halk hareketine, emperyalizmin yanıtı olacaktı. Oldu da; karşı atak 22 Temmuz’da mevzi başarı kazandı. Ancak vatan savunması savaşı, tek bir muharebeden, tek bir mevziiden ibaret değil. Vatan savunması hattı müdafaa ile değil sathı müdafaa ile kazanılacaktır. Düşen bir tepedir. Ancak tepeler yeniden ele geçirilecektir. . http://ulusalkanal.com.tr/index.php?...=5323&Itemid=5 __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! melnur Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-07-07 20:33 . |
| #6 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Bi dahaki seçimlere girecek mi İP efendim? Elbette.. gümbür gümbür geliyoruz..oylarımızı yüzde yüz arttıracağız Şüphesiz.. sağolun başka sorum yok.. Ehhmm ama.. __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Çok ilgin buluyorum yorumları inanın..Sanırım arkadaşlar haka seçim sonuçlarının üzüntüsü içindeler..Kendilerine de kendim gibi tatil tavsiye ediyorum..Yarın tatile çıkacağım için 1 aylığına çok az online olacağım.Ama seçim sonrası bazı dünya görüşlerinin içinde bulunduğu haleti iyi okudum.Sadece işçi partili arkadaşlar için diyorum... |
| #8 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.Fatma Seher; sürekli olarak ip veya ulusal kanal yazılarını foruma yapıştırıyorsunuz. Kendi üslubunuzla yorumlar yapacaksanız buyrun, ama İP veya ulusal kanal yapıştırmalarıyla bir tartışma sürdürülemez. Bu tür tartışma yöntemine sıcak bakmadığımızı arkadaşlarımız defalarca belirttiler. Siz de buna uymalısınız. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|