"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Neden cevaplarımı göremiyorum/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jul 2007
| Neden cevaplarımı göremiyorum Ben forum sitenize üye oldum fakat yazdığım cevaplar siliniyor yeni oldumdan bilmiyorumdur belki bir özellik durumu varsa lütfen bana yardımcı olur musunuz? __________________
ATAM İZİNDEYİZ... |
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yazılarınızda hiç noktalama işaretleri kullanmıyorsunuz. Şu andaki yazınız bile öyleydi. Forum kurallarını okumalısınız. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Yazar adayı olduğum için yaptığım yorumları yönetici arkadaşların çevrim içi olduğu zamanlar yapmayı tercih ediyorum. Ancak bazen çevrim içi olan yöneticilerimiz bulunmasına rağmen yazılarım gecikmeli olarak yayınlanıyor. Yöneticilerin oldukça zor bir görevde olduklarının farkındayım. Günde yüzlerce yazıyı okumaya çalıştıklarından dolayı oldukça zorluk çekiyorlardır. Ancak yazıların güncelliği koruması bakımından biraz daha dikkatli ve titiz davranacaklarını ümit ediyorum. Bir de bazı yöneticiler bazı yazılara verdikleri cevaba karşılık aldığı yanıt karşısında yazısına karşı yorum yaptığı insana cevap verme nezaketinde dahi bulunmuyorlar. Bu durumun sebebi ne olabilir? Mesela kibir olabilir mi? |
| #4 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Yazı yazdığınız bölümün moderatörü forum alanında bulunmadığı zaman yazınız beklemektedir. Diğer moderatör arkadaşlar o bölümleri görememektedir çünkü... |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| |
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jul 2007
| Yönetimi göreve çağırıyorum. Sabahleyin 3-4 mesaj yazmıştım hiç biri onaylanmamış! |
| #7 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|