seçim zamanı terör niçin artar?
bugün ankaradan bir polis arkadaşımla anafartalardaki patlama üzerinde tartıştık biraz ve ilginç bir sonuç çıkardık.önce şu soruyu sorduk kendimize.bu terör saldırıları neden hep seçim zamanı veya öncesi artar?bizim insanımız çok duygusal bir millet olduğu için ve milliyetçi olduğu için bir terör saldırısı olduğu zaman ya da bayrağımıza bir hakaret durumu olduğu zaman birbiriyle kenetlenir,teröre lanet yağdırır ve milliyetçi damarları azar.tabii buda bazı siyasilerin oyunu arttırır.ve şu anda yapılan polis araştırmasında tahmin edebileceğimiz gibi işin içinden bazı siyasiler çıkmış.ne kadar yazık dimi oylarını % bilmemkaç arttırmak uğruna o kadar insanı öldürmek ve ülkeyi kaosa sürükleyerek ekonomiye zarar vermek.istikrarı bozmak bu kadar kolay ülkemizde.keşke kendi çıkarları uğruna ülkemizin istikrarını bozmazalar.benim umudum bazı siyasilerin halkımızın duygularını istismar ederek siyaset yapmaması artık.halkımızda daha bilinçli olmalı ve artık bu oyunlara gelmemeli diye düşünüyorum.saygılarımla |