"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| EY BU ÜLKENİN %46.66 / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| EY BU ÜLKENİN %46.66: "TEBRİKLER!" www.siyasetforumu.org portalın anasayfasındaki makaleyi okumanızı tavsiye ediyorum. Kendi makalem dğeildir, alıntı makalelerden oluşan bir makalenin alıntısıdır. YAZI AKPİZMİR SİTESİNDEN ALINMIŞTIR http://www.akpizmir.org/index2.htm (moderatörün notu: site hacklenmiş olduğu için konulan bu yazı geçici bir süre bu sitede bulunacaktır.) Not: Buraya kopyalamaya çalıştım ancak boyut, renk farklılıklarını ayarlayamadım ve karmaşık yazılar, komutlar çıktı. __________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-07-07 07:36 .Sebep: alıntı kuralları |
|
| #2 | ||
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| [quote=AkvaRisT;237568] <STRONG><SPAN style="FONT-SIZE: 25pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial"> Alıntı:
| |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: Uşak
| __________________
Unktn:“Ne banka bırakacağız, ne fabrika ne de işletme. Stratejik yer imiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin, pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş!” m.oO.n_LighT Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-07-07 17:20 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|