"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Neden Avatar kullanamıyorum?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Sayın site yöneticileri Avatar kullanamıyorum. Sadece sitenin kayıtlı resimlerini kullanabiliyorum. Her yolu denedim ama olmadı galiba avatat kullanmam engellenmiş, sorun halledilirse sevinirim. Saygılar. |
| #2 | ||
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Alıntı:
Avatar kullanımı da bunlardan birisi. Saygılar. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein | |
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
| #4 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Benim de avatarım çıkmıyor nedense. Son zamanlarda bir kaç kez avatarımı değiştirdim ama aynı kişinin resimleriydi, acaba sitede Marilyn Manson'a karşı bir antipati mi var diye bile düşündüm ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #5 | |
| Avatar konusundaki ayarları ben yapmamıştım. Ancak bildiğim kadarıyla mevcut avatarlardan kullanabiliyorlar. Bir dosya ekleyemiyorlar. Bakarım birazdan eğer durum böyle değilse demek ki yazarımız ile ilgili başka bir problem var. Teşekkürler ikazınız için.. __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein |
| #6 | ||
| Alıntı:
Ayrıca bende sıkı bir Manson hayranıyımdır bir kasıt olamaz. ![]() Saygılar __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein | |
| #7 | ||
Ayrıldı
| Alıntı:
OOO sevindim buna. Teşekkür ederim sayın tuqu. İyi çalışmalar. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: SoYuT ArAzİ
| Bence ordaki 'Dilara'nın avatarı' ibaresi daha orjinal duruyor ablacım hiç değiştirme . . .__________________
Bilme beni . . . Zira ben benlerimin altındaki benlik ötesi dünyamı kurcalamaktayım . . . |
| #9 | ||
Ayrıldı
| Alıntı:
![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... | |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: SoYuT ArAzİ
| Heh böyle güzel ... Bence senin değiştirmen , hatta tamamen yitirmen gereken başka şeyler var zaten ... Anladın sen . . . __________________
Bilme beni . . . Zira ben benlerimin altındaki benlik ötesi dünyamı kurcalamaktayım . . . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|