"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Sherlock Holmes ile Dr. Watson kirlarda kamp kurmuslar. Aksam porselen cay fincanlariyla caylarini icip, bir guzel karinlarini doyurmayi da ihmal etmemisler tabii... Yol yorgunu yatip uyumuslar. Bir ara Sherlock uyanmis, Watson'i durtmus telasla: - My Dear Watson, Dear Watson uyanin! Bakin su gokyuzune ve bana ne gordugunuzu soyleyin. - Milyonlarca yildiz goruyorum. - Bu sizin icin ne anlama geliyor peki? - Astronomi acisindan milyonlarca galaksinin, demek ki milyarlarca gezegenin varligini dusunduruyor. Astroloji acisindan, Saturn'un Aslan burcunda oldugunu. Zaman acisindan vaktin sabahin ucu, uc bucugu olması gerektigini. Ilahiyat acisindan, Tanri'nin ne kadar buyuk ve guclu, insanin ne zavalli bir hic oldugunu. Meteoroloji acisindan yarin havanin güzel olacagini... Bana bunlari dusunduruyor. Ya siz ne dusunuyorsunuz, Holmes? - Sizin bir esek oldugunuzu düşünüyorum Watson! Biz uyurken birileri ustumuzdeki cadiri yurutmus.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|