| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Kutsal aklımızı iyice yitirdiğimiz şu günlerde,şuursuzluk alıp başını gitmişken Mor ve Ötesi yine yapmış yapacağını.İşte muhteşem ve manidar bir e-klip.Artık karar sizin... http://www.youtube.com/watch?v=U3ZOx28gi3Q İşte sözleri: Partinin yerini şaşırdım İçimde zannettim Dışımdaymış Biri eksik biri fazlaymış Yanıldım Partinin gününü kaçırdım İstisna zannettim Bir kuralmış Muhtaç olduğum büyük Kuvvet Yalan mıymış Partinin tadını kaçırdım Nümayiş zannettiler İsyanmış Nazik bir katil Doğurmuşsun Ve kazanmış Kutsal Aklın Nerde Dans et Üstümde Sakin olmak için Biraz daha eğlen __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Harika bir klip... Ayakta alkışlıyorum... Bunu cd ye atıp cuntacılara postalamak lazım.. Bir de Marmaris güzeli var..Ona da göndermeli.. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| mor ve ötesi farkı ![]() |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Mor ve ötesi gerçekten sempatimi kazanmaya başladı.Başarılarının devamını diliyorum... __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
| #5 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Klip ve konusu çok güzel,içimizi acıtan yerleri olsada izlemeye değer. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #6 | |
Kültür-Sanat ![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| "Kamuoyuna Saygı ile Duyrulur" Evet gerçekten güzel iş çıkarmışlar.Zaten bu seçimlerde Mor ve Ötesi aktif olarak siyasetle uğraşmaya başlamışlardı.Sol Bağımsız adayları desteklediklerini açıklamışlardı.. Bu çalışmada siyasetle ilgilerinin devamını gösterir ve cidden ders verir nitelikte olmuş.Nekadar samimiler onuda daha sonra göreceğiz... Böyle olmalı,müzik Kral TV deki klipler değildir.Artık insanlar doysun popüler müziklere bacak,kalca görülen kliplere..Yetsin artık beynimizi sulandıran sanat.. __________________
Eskiden iğrençlik kural değildi,arasıra rastlanan ürkütücü bir şeydi.... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|