"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Sebahat Tuncel Tahliye Edildi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Alıntı:
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-07-07 18:56 .Sebep: Alıntı kuralları | |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ayıp,... Memleket için utanç verici bir durum... Milleti temsile gönderdiklerimize bakın Allah aşkına.... ![]() |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
http://www.hurriyet.com.tr/secim/6947479.asp?top=1 yazarkedi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-07-07 18:48 . | |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #5 | |
| Bu resimdeki babası mı ? Bende Kurtlar Vadisi'ndeki Halo sandım bi an. Ona çok benziyor. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
"hiçkimse mahkemede cezası ve suçu kesinleşmeden şuçul degildir yani masumdur" ilkesini sanırım unutmuşsunuz. Sırf DTP'li oldugu için böyle bir önyargıda bulunup utanç verici bir durum deme basitligini göstermeyin. Biraz düşünün. Saygılarımla.......... | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Ben TEMİZ milletveikili istiyorum, hakkında ki davayı düşürsün, suçsuz olduğunu kesinleştirsin ondan sonra isterse meclis başkanı olsun.... Olacakları söyleyeyim ama dokunulmazlığı eline alacak ve hakkında ki dava püfffff.... Ben böyle birşey yapamam, utanırım... Tabi herkes aynı utanma duygusuna sahip olmayabilir bilemem.... | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Ve şununda üstünde dikkatle duruyorum daha mahkemesi sonuçlanmamış ve suçu kanıtlanmamış birisi için konuşuyorsunuz.(Ki yaptığı bana göre suç değil!!!) __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! PaRTiZaNCa Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-07-07 19:03 . | |
|
| #10 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Hakkında tecavüz davası bulunanlar,hırsızlar,hortumcular bu ülkenin en layık olan milletvekilleriydi öyle değil mi? __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|