| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Güzel bir illüzyon Resmin ortasındaki 4 küçük noktaya 30 saniye bakın..sonra boş bir duvara bakıp gözünüzü kırpıştırın.. Ne gördünüz? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Resime ilk baktığımda yaşlı ve sakallı bir insan silueti gördüm. Yönerge doğrultusunda 4 noktaya otuz saniye baktığımda ve duvara bakıp gözlerimi kırptığımda ihtiyara adam siluetinin negatifini görmeye başladım, bu sefer beyazlar siyaha döndüğü için genç adam silueti görmeye başladım. Var mı bir anlamı hocam. Saygılar; |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Hancı ! Ben ve eşim aynı tarif edilen şekilde baktık,sakallı ve bıyıklı fakat 35-40 yaşlarında birini gördük.Senin gördüğün gibi yaşlı biri değildi. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Ben de sakallı ve bıyıklı bir adam gördüm.Pek de yaşlı sayılmazdı. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Ben de sn Türesin ve sn Asi12 gibi, orta yasli ve orta caga özgü uzun sacli hafif sakalli biyikli erkek bir yüzü gördüm. ( henüz genc oldugundan daha ermemisti belki) Ressam Albert Dürer´in kendi portresine benziyordu sanki.:-) __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bu resmi başka bir sitede gördüm. Orada yazılan yorumlarda çoğu kişi bu resmi Hz. İsa'ya benzetmişlerdi. Bir kısmı ise Hz. Ali'ye :-) Saygılar... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Yopğun uğraşlardan sonra gördüm.Gerçekten gaip değil mi?Ben de orta yaşlı birini gördüm.Ya komik ama şimdi de nereye baksam duvarlarda o resmi görüyorum.Var bende bir sorun....__________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Bu illüzyonu ben de internette görmüştüm.Gerçekten çok şaşırtıcı.O resmi genellikle Hz.Ali ye benzetiyorlar. __________________
Kelimenin tam anlamıyla gerçek bir demokrasi hiç bir zaman varolmadı ve varolmayacaktır. J.J.ROUSSEAU |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Orta yaşlı,uzun saçlı bir erkeğin portre fotoğrafını gördüm ![]() analiz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 24-12-06 20:05 . |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| bu resim için bana isa demişlerdi... __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|