"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Arkadaşlar günde 5-6 konu birden bir kişi açarsa okunmaz, konu ishali olur. Bununda kimseye bir faydası olmaz Lütfen forumu ansiklopedi sayfalarına döndürmeyelim, bu bilgilerin neresi tartışılır ki ????? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005 Ülke / Şehir: konya
| evet. daha öncede benzer şeyler olmuştu. ama şimdi bayağı hızlı gidiyor. |
| #3 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| İnsanların amacı paylaşmak,düşünmek,vermek almak değil de propoganda hatta ajitasyon olunca böyle şeyler ortaya çıkabiliyor.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| günler kısa inanın neyi okuyacağımı şaşırıyorum hiç araştırmaya vaktim kalmıyor sizler nasıl başarıyorsunuz helal olsun inanın |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| yaa valla ben 2 günde 4-5 konu vermiştim ama tartışma için degil internet de faydalı olabilir diye....umarım yüzsüzlük yapmış olmam üzerime alınmamakla ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|