"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Selam arkadaşlar uzun bir sürenin ardından yazıyaza girme imkanı buldum.Ben bu sene öss ye girdim.Malumunuz dünya küresel ısınmaya maruz kalmış.Ben de onun için çevre mühendisliği yazmak istiyorum.Ama okulu bitirince özel sektörde çalışmak istiyorum.türkiyedeki iş imkanları hakkında bir bilginiz varsa bana yardımcı olabilir misiniz? NOT:ÇOK ACİL!!! ![]() __________________
gerçekler acıdır ya da baklava gerçek değildir |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Türkiyede iş imkani Çöl De Su Bulmaya Benziyor artık.. Hevesini Kırmak gibi olmasin ...Gerçekler böyle Ne Yazikki.__________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Çok teşekkür ederim Sayın Fidel.Ama ben çok istiyorum tercihlerime yazacağım.inşallah tutar. ![]() __________________
gerçekler acıdır ya da baklava gerçek değildir |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Tamam,siz yazın gene de,tabi okulu bitirinceye kadar çevre kalırsa işi o zaman düşünürsünüz. Saygılar. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006
| Alıntı:
| #6 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| çevre mühensidliği inşaat fakültesinde, sanırım işaat mühendisliğine yakın, özel sektörü bilmem de belediyelerde daha fazla iş bulunuyor. üniversitenin iyi olup olmaması fark ediyor mu orasını bilmiyorum. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Benim de bir arkadaşım okuyor o bölümde ama uzun zamandır görüşemedik, benim de pek fazla bilgim yok... Görüşebilirsem şu sıra hemen foruma üye yaparım ![]() Alıntı:
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Herhangi bir dershaneye gidip rehberlik hocasına sorsan daha doğru olur. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #9 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
rehberlikçilerin tercih olayından anladıklarını düşünmüyorum şahsen. Formalite icabı danışılabilir ![]() __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI | |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Bu sene kendi bildiğimi okumak yerine saatlerimi orda harcadım ve bilmediğim okadar şey varmış ki. Benim tavsiye edebileceğim şu: Arkadaşımız aklında bikaç meslek belirlesin ve okulların sıralamasını da rehberlik belirlesin. Her üniverstenin farklı farklı kuralları var. Mesele ben bu sene gazetecilik okuyacağım; eğer rehberliğe gitmesem Ege'de derslerin ingilizce olduğunu ve kamera, ses kaydı... gibi şeylerin öğrenciye ait olduğunu kendi cebinden vereceğini öğrenemeyecektim. Hangi okuldan hangi okula geçiş yapılabildiğini de bilemeyecektim. Ve bunun gibi bir sürü şeyi öğrenemeyecektim. Arkadaşın da öğrenecek daha çok şeyi olduğuna inanıyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|