"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Yaşasın Zenginlerimiz !! / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Konduları yıkanlar, villalara dokunamıyor Emekçilerin gecekondularını bir günde başlarına yıkanlar, villaları yıkmaya “kıyamadı”! -Acaristanbul villalarının yıkımı durduruldu. İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Acaristanbul villalarının yıkımına ilişkin Beykoz Belediyesi Encümeni'nin aldığı kararın yürütmesini durdurdu. Mahkeme, inşaat için daha önce alınan ön iznin geçerli olduğuna hükmetti. -Danıştay 6. Dairesi, Özel Serdaroğlu orman arazisi üzerine kurulan Acarlar İnşaat şirketine ait olan Acaristanbul villalarının ruhsatının iptalini onamış ve kararı Beykoz Belediyesi'ne göndermişti. -Beykoz Belediyesi ise, yargı süreci tamamlanana kadar Acaristanbul’da yıkım yapılmayacağını duyurmuştu. Acaristanbul projesinin cinayet olduğunu söyleyen, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ise, "İlk günden itibaren olayın takipçisiyiz. Yargı, bakanlığımız ve belediyeler üzerlerine ne düşüyorsa yapacaktır" açıklamasında bulunmuştu. Ama bir kez daha görüldü ki; minareyi çalanlar yine çoktan kılıfını hazırlamış! Saygılarımla.. __________________
Hüznün Sayısız Tonu, Bir Çok Yüzü Vardır; Çiçekler, Kuşlar, Rüzgarlar gibi... Yılmaz Güney |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Neden şaşırtıcı değil!!!!!! __________________
Son bir yolculuk kaldı çıkılması gereken,.......... |
|
| #3 | ||
| Alıntı:
Saygılarımla............. | |
|
| #4 | |
| Emin olmayın derim ben gene de? __________________
Son bir yolculuk kaldı çıkılması gereken,.......... |
|
| #5 | |
| Tabi ki emin degilim.Bu ülkede hiçbirşey artık beni şaşırtmaz. Çok renkli ,çok hareketli ve süprizlere açık bir ülkeyiz ![]() Muz cumhuriyetlerinde olan olayları gelişmiş bir hukuk ve demokrasiye sahip ülkemizde yaşanmış gibi göstermenizi kınıyorum Sayın Koçero ![]() ![]() Saygılarımla........ |
|
| #6 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| "bakanlık ve istanbul belediyesi bu binalar yapılırken nerdeydi" diye soracaktım sonra Türkiyede yaşadığımı hatırladım... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| % 47'yle geldiler elbet, istedikleri atı koşturacaklar (!) siz şimdi halka ne demek istiyorsunuz bakiim. orman bakani şöyle böyle demiş, halk seçmemiş mi onu? halk "kendine faydası olmayan adamın bana faydası olmaz" diyor. halka saygı (!) azıcık. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Burası Türkiye? Ne demek acaba Türkiye? Denizin,ormanın,nehirin,ovanın ve yerleşim yerinin ne olduğunu kavrayamamış insanların yaşadığı bir ülkemi acaba? Denizini,atık sularını bırakacağı büyük bir nimet olarak gören. Ormanlarını;odun,kömür ve kağıt olarak gören. Ovalarını;evler ve fabrikalar yapılacak düz araziler olarak gören. Demiryollarını,paslı demir yığını olarak gören. Tarihine,değer vermeyen ve onu başkalarından öğrenen. Sevgi ve saygıyı, sadece çıkar olarak algılayan. Halkı ise, kendini sürü gibi gören.Nereye isterse oraya güdülen. Uyur gezer,ve kendini oy ağacı sanan bir milletin ülkesimi? Kulluğu ağır basan,kendi başına karar veremeyen insancıklarmı yaşıyor bu ülkede? |
|
| #10 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Aynen öyle.. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|