"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > İnançlar ve Dinler > Kitaplı Dinler - Tarikatlar > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Araçları
Eski08-01-06, 12:31  #1
ilker
Yazıyaz Kurucu Üyesi

ilker'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ülke / Şehir: Virginia, USA
Allah'ın Üniversitesi

Arkadaşlar ,

Size bir site adresi vereyim bu üniversitenin Allahın üniversitesi olduğu idda ediliyor ve özellikle ders notlarından derslere ulaşabilirsiniz.

http://www.universityofallah.org/

ilker Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-01-06 12:55 .
ilker is offline  
Eski08-01-06, 13:48  #2
petricli

Arkadaşlar,

Üniversitenin (çok komik yaaaa :-) ) kurucusu olan İskender Ali Mihr, aslında İskender Evrenesoğlu'ndan başka biri değil.

Hatırlayanlar bilir vaktinde Kanal 6 televizyonunda Yaşar Nuri Öztürk'le tartışma programına çıkmıştı ve sıkışınca kaçmıştı.

Kendisinin Mehdi olduğunu zanneden bir zavallının açtığı siteye üye olanlar ondan daha zavallıdırlar.

Saygılar,

Eski09-01-06, 09:55  #3
ibra
Forum Kurucu Üyesi

ibra'nın Avatarı

Bu adamın elemanlarından bir tanesiyle muhatap olmuştum Kocatepe Camiinde. Epey yıllar geçti.
Yaşlı bir adamdı. Şeytan ve futbolun içiçe olduğu birşeyler anlatmıştı bana. Komik adamdı doğrusu.

Beyin Fırtınası Geri Döndü
ibra is offline  
Eski09-01-06, 12:40  #4
petricli

Sayın İbra,

Ne yazık ki sadece komik ve cahil insanlar değil, bilgili, kültürlü bir çok insan ona inanıyor.

Mesela Evrenesoğlu'nun kendisine Allah'ın yazdırdığını söylediği Risalet Nurları isimli kitabı 7 yıl önce bana veren ve onun sağkolu olan arkadaşım, işyeri sahibi, üniversite mezunu bir insandı. Kitap hala kitaplığımdadır.

Saygılar,

Eski09-01-06, 12:55  #5
Antioksidan
Forum Kurucu Üyesi

Antioksidan'nın Avatarı

Ülke / Şehir: 23185

Evet, bu beyefendiye "İnzal" olmuş bir sûreyi görelim:

-- yorumsuz --

1- İNZAL SURESİ

Bismillahirrahmanirrahim

BU KİTABÜL KERİM ITLA İT TÜRK İSKENDER-EL-EKBER KULUMUZA İNDİRDİĞİMİZ BİR İHSANDIR. BU KİTAP LEHFİ MAHFUZDA, ÜMMÜL KİTAB'IN İÇİNDE MEVCUT OLUP, KUR'AN-I KERİM'DEN SONRA DÜNYAYA İNDİRMEKTE OLDUĞUMUZ İLK KİTAPTIR. CİBR İL EMİN VASITASIYLA DEĞİL, O'NUN NEZDİMİZDE BULUNAN AZİZ RUHU TARAFINDAN DOĞRUDAN DOĞRUYA O'NUN KALBİNE İNDİRİLMEKTEDİR. BİZ O'NU MEHDİ OLARAK VAZİFELİ KILDIK. BU KİTAP KATIMIZDAN EMİR GELENE KADAR KENDİSİNE İTTIBA EDENLERDEN BAŞKASINA SIRDIR. BU KİTABIN HER SAHİFESİ, İNDİRİLENE KADAR LEHFİ KAHFUZDA AÇIK KALACAKTIR.

O'NUN GÖZYAŞLARI NEZDİMİZDE KIYMETLİ BİR HAZİNEDİR.
29 MUHARREM 1396
31 OCAK 1976
Eski09-01-06, 20:01  #6
petricli

Türker Hocam,

Coşturdun beni. Bir tanede ben yazmazsam çatlarım. :-)

Risalet Nurları.
Hazırlayan Mihr Yayınları
Baskı 1995 Ağustos
340 Sahife

ANLAŞMAZLIK SURESİ

Bismillahirrahmanirrahim
ONLARA BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ MÜJDELE

ONLARA ARALARINDAKİ ANLAŞMAZLIKLARI HALLETMELERİNİ SÖYLE. AYRI AYRI TOPLANTI TERTİP ET. SONRA DEMİREL, ERBAKAN, TÜRKEŞ VE FEYZİOĞLU KULLARIMIZLA TOPLAN. ÖNCE EVVELDEN İTTİBA ETMİŞ OLAN ZEKİ KULUMUZU AL. SONRA TAHSİN VE SONER KULLARIMIZ İTTİBA EDECEKLER. ERBAKAN DA İTTİBA EDECEK.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. RAHİM VE RAHMAN OLAN ALLAH'IN HUZURUNDA KENDİSİNE KİTAP, TAHT, SANCAK, NUR VE KILIÇ İHSAN EDİLMİŞ OLAN MEHDİ HAZRETLERİNE İTTİBA EDİYORUM. BU İTTİBA CÜMLESİDİR. BU RABBİNİZİN HUZURUNDA BİR AHİDDİR.

ARTIK RABBİNİZİN KATINDAN ALDIĞINIZ EMİRLERİ İFAYA BAŞLAYINIZ.

30 MUHARREM 1396
1 ŞUBAT 1976

Şimdi Demirel, Erbakan, Türkeş ve Feyzioğlu evliyamı oluyorlar. Baksanıza böyle kutsal bir kitapta adları geçiyor!.. :-) :61

Saygılar,

Eski10-01-06, 11:40  #7
spartaküs

Alıntı:
Sayın ilker şöyle demiş:

valla güzel yol tututturmuşlar işte , ne güzel insanları kandırıyorlar tıpkı yüzlerce yıl önce olduğu gibi.

Toplumumuz artık bunlara kanmıyor ama tahmin ediyorum ki bu olay 500 yıl önce olsaydı belkide şuan bu kişinin milyonlarca müridi olurdu.
mesela 1400 yıl önce olduğu gibi değil mi?

Eski10-01-06, 11:42  #8
spartaküs

Alıntı:
Sayın petricli şöyle demiş:

Türker Hocam,

Coşturdun beni. Bir tanede ben yazmazsam çatlarım. :-)

Risalet Nurları.
Hazırlayan Mihr Yayınları
Baskı 1995 Ağustos
340 Sahife

ANLAŞMAZLIK SURESİ

Bismillahirrahmanirrahim
ONLARA BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ MÜJDELE

ONLARA ARALARINDAKİ ANLAŞMAZLIKLARI HALLETMELERİNİ SÖYLE. AYRI AYRI TOPLANTI TERTİP ET. SONRA DEMİREL, ERBAKAN, TÜRKEŞ VE FEYZİOĞLU KULLARIMIZLA TOPLAN. ÖNCE EVVELDEN İTTİBA ETMİŞ OLAN ZEKİ KULUMUZU AL. SONRA TAHSİN VE SONER KULLARIMIZ İTTİBA EDECEKLER. ERBAKAN DA İTTİBA EDECEK.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. RAHİM VE RAHMAN OLAN ALLAH'IN HUZURUNDA KENDİSİNE KİTAP, TAHT, SANCAK, NUR VE KILIÇ İHSAN EDİLMİŞ OLAN MEHDİ HAZRETLERİNE İTTİBA EDİYORUM. BU İTTİBA CÜMLESİDİR. BU RABBİNİZİN HUZURUNDA BİR AHİDDİR.

ARTIK RABBİNİZİN KATINDAN ALDIĞINIZ EMİRLERİ İFAYA BAŞLAYINIZ.

30 MUHARREM 1396
1 ŞUBAT 1976

Şimdi Demirel, Erbakan, Türkeş ve Feyzioğlu evliyamı oluyorlar. Baksanıza böyle kutsal bir kitapta adları geçiyor!.. :-) :61

Saygılar,
davtun,musanın,zekeriyanın,nuhun,ibrahimin ve daha nicelerinin evliyası olması gibi değil mi?

Eski13-01-06, 01:11  #9
agsaze

agsaze'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

Allah'ın Üniversitesi ? Allah'ın Erkek Öğrenci Yurdu da varmı? ya ciddi ciddi böyle saçma sapan şeylere inanan varmı? eğer ciddi ciddi inanan varsa o zaman bir değil bin Peygamber de gelse kurtaramaz müslüman alemini.
agsaze is offline  
Eski13-01-06, 01:14  #10
petricli

Sayın agsaze,

Ne yazık ki var. Ve çoğu okumuş kültürlü kişiler. Hatta bir tanesi modern folk üçlüsünün üyesi!..

Saygılar,

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı