"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| Arkadaşlar , Size bir site adresi vereyim bu üniversitenin Allahın üniversitesi olduğu idda ediliyor ve özellikle ders notlarından derslere ulaşabilirsiniz. http://www.universityofallah.org/ ilker Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-01-06 12:55 . |
| #2 | |
| Arkadaşlar, Üniversitenin (çok komik yaaaa :-) ) kurucusu olan İskender Ali Mihr, aslında İskender Evrenesoğlu'ndan başka biri değil. Hatırlayanlar bilir vaktinde Kanal 6 televizyonunda Yaşar Nuri Öztürk'le tartışma programına çıkmıştı ve sıkışınca kaçmıştı. Kendisinin Mehdi olduğunu zanneden bir zavallının açtığı siteye üye olanlar ondan daha zavallıdırlar. Saygılar, |
| #3 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Bu adamın elemanlarından bir tanesiyle muhatap olmuştum Kocatepe Camiinde. Epey yıllar geçti. Yaşlı bir adamdı. Şeytan ve futbolun içiçe olduğu birşeyler anlatmıştı bana. Komik adamdı doğrusu. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #4 | |
| Sayın İbra, Ne yazık ki sadece komik ve cahil insanlar değil, bilgili, kültürlü bir çok insan ona inanıyor. Mesela Evrenesoğlu'nun kendisine Allah'ın yazdırdığını söylediği Risalet Nurları isimli kitabı 7 yıl önce bana veren ve onun sağkolu olan arkadaşım, işyeri sahibi, üniversite mezunu bir insandı. Kitap hala kitaplığımdadır. Saygılar, |
| #5 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Evet, bu beyefendiye "İnzal" olmuş bir sûreyi görelim: -- yorumsuz -- 1- İNZAL SURESİ Bismillahirrahmanirrahim BU KİTABÜL KERİM ITLA İT TÜRK İSKENDER-EL-EKBER KULUMUZA İNDİRDİĞİMİZ BİR İHSANDIR. BU KİTAP LEHFİ MAHFUZDA, ÜMMÜL KİTAB'IN İÇİNDE MEVCUT OLUP, KUR'AN-I KERİM'DEN SONRA DÜNYAYA İNDİRMEKTE OLDUĞUMUZ İLK KİTAPTIR. CİBR İL EMİN VASITASIYLA DEĞİL, O'NUN NEZDİMİZDE BULUNAN AZİZ RUHU TARAFINDAN DOĞRUDAN DOĞRUYA O'NUN KALBİNE İNDİRİLMEKTEDİR. BİZ O'NU MEHDİ OLARAK VAZİFELİ KILDIK. BU KİTAP KATIMIZDAN EMİR GELENE KADAR KENDİSİNE İTTIBA EDENLERDEN BAŞKASINA SIRDIR. BU KİTABIN HER SAHİFESİ, İNDİRİLENE KADAR LEHFİ KAHFUZDA AÇIK KALACAKTIR. O'NUN GÖZYAŞLARI NEZDİMİZDE KIYMETLİ BİR HAZİNEDİR. 29 MUHARREM 1396 31 OCAK 1976 __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #6 | |
| Türker Hocam, Coşturdun beni. Bir tanede ben yazmazsam çatlarım. :-) Risalet Nurları. Hazırlayan Mihr Yayınları Baskı 1995 Ağustos 340 Sahife ANLAŞMAZLIK SURESİ Bismillahirrahmanirrahim ONLARA BİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ MÜJDELE ONLARA ARALARINDAKİ ANLAŞMAZLIKLARI HALLETMELERİNİ SÖYLE. AYRI AYRI TOPLANTI TERTİP ET. SONRA DEMİREL, ERBAKAN, TÜRKEŞ VE FEYZİOĞLU KULLARIMIZLA TOPLAN. ÖNCE EVVELDEN İTTİBA ETMİŞ OLAN ZEKİ KULUMUZU AL. SONRA TAHSİN VE SONER KULLARIMIZ İTTİBA EDECEKLER. ERBAKAN DA İTTİBA EDECEK. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. RAHİM VE RAHMAN OLAN ALLAH'IN HUZURUNDA KENDİSİNE KİTAP, TAHT, SANCAK, NUR VE KILIÇ İHSAN EDİLMİŞ OLAN MEHDİ HAZRETLERİNE İTTİBA EDİYORUM. BU İTTİBA CÜMLESİDİR. BU RABBİNİZİN HUZURUNDA BİR AHİDDİR. ARTIK RABBİNİZİN KATINDAN ALDIĞINIZ EMİRLERİ İFAYA BAŞLAYINIZ. 30 MUHARREM 1396 1 ŞUBAT 1976 Şimdi Demirel, Erbakan, Türkeş ve Feyzioğlu evliyamı oluyorlar. Baksanıza böyle kutsal bir kitapta adları geçiyor!.. :-) :61 Saygılar, |
| #7 | ||
| Alıntı:
| |
| #8 | ||
| Alıntı:
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
| Allah'ın Üniversitesi ? Allah'ın Erkek Öğrenci Yurdu da varmı? ya ciddi ciddi böyle saçma sapan şeylere inanan varmı? eğer ciddi ciddi inanan varsa o zaman bir değil bin Peygamber de gelse kurtaramaz müslüman alemini. |
| #10 | |
| Sayın agsaze, Ne yazık ki var. Ve çoğu okumuş kültürlü kişiler. Hatta bir tanesi modern folk üçlüsünün üyesi!.. Saygılar, |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|