| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Sanovel işçisine destek büyüyor/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Sendikalı oldukları için işten atılan Sanovel işçilerinin 63 gündür sürdürdüğü direnişe destek büyüyor. "Bırakın, hapı Sanovel'in patronu yutsun" kampanyasıyla Sanovel ilaçlarını yazmama çağrısı yapan Yurtsever Cepheli Sağlıkçılar ve TKP üyeleri bir kez daha direnişçi işçilerin yanındaydı. http://www.sol.org.tr/index.php?yazino=13019 __________________
"Bütün ideolojik ayrılıkların temeli ,devrim isteyip istememeye değil, devrim yapmak için yola çıkmaya, savaşmaya cesaret edip edememeye dayanır. işte bu yüzden, devrim için savaşmayana sosyalist denmez." -MAHİR ÇAYAN- |
|
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Sn Jakoben,amaç belli insanları sendika güvencesinden mahrum etmek istiyorlar,çünkü sendika olunca istedikleri gibi at koşturamayacaklar. Sanovel işçilerinin kararlı duruşunu destekliyorum... __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Arkalarındayız... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Umarım bu onurlu mücadelelerini alınların teriyle başarıya ulaştırırlar. Saygılarımla......... __________________
Ne Milliyetçiyim Ne Dinciyim Ne kemalistim |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| onurlu mücadelerinde yanlarındayız... başarıya ulaşmak yakıdır. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
| #6 | |
Siyaset ![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: İzmir/Kıbrıs
| Sanovel'in havasını bugün solumak isterdim. Bir grev haberi de Türk Hava Yolları'nda yaşanıyor. Orayı da takip ediyorum. TÜRSAB başkanı Başaran Ulusoy'un "bu grev kararı turizme darbe vurur" demiş ve uzlaşılsın diye eklemiş. Ama şu şu şartlarda uzlaşın dememiş. İşçilere bu oyunları bırakın ve kuzu kuzu çalışın demeye getiriyor. Bir de işçilerle toplumun diğer kesimlerini birbirine küstürmek istiyorlar. Bu işçilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve insancıl ücretlerle çalışması umurlarında değil. Bu ülkenin üreticilerinin, ülkenin ekonomisini baltalamakla bir problemi olamaz. İşverenin ayak oyunlarına karşı dikkatli olunmasını istiyorum. Benim de, patronuna hizmette kusur etmeyen bir mühendis olarak çıkarım Sanovel'de özgürlüğünü arayan işçilerin çıkarlarından geçiyor. Bu işçilerle dayanışalım. Gözlerinden öpelim. Saygılar.. __________________
yeşil bir tepe var mı kuzum orada ve yaşanacak bir ev o yeşil tepenin ardında |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|