"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Polise molotoflu saldırı./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Diyarbakır'da Çarşı Polis Merkezi'ne kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atıldı Sur Beldesi Gazi Caddesi'ndeki Çarşı Polis Merkezi'ne bu akşam saat 20.00 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atıldı. Bina önündeki kulübede nöbet tutan polis memuruna doğru atılan molotof kokteyli, polis merkezinin dış duvarına isabet etti. .... Kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=97085 Faşist polisler bu sefer ne yaptı acaba? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Polise ' tam yetki ' diyince kızanlar bunları hiç görmüyor, duymuyor, bilmiyorlar. Fakat nasıl dağ da ki asker bizim canımız, kanımız ise polis teşkilatı da aynı şekildedir. Ama içinden tabiki yanlış - kötü örnekler çıkmıştır, çıkabilir. Bir kaç olaydan polise genelleme yapmak zaten çaresizlerin durumudur. Fakat Türk polisinin ; Alıntı:
Polise bu saldırıyı yapan teröristleri, militanları her kimseler ise kınıyor, lanetlioruz... Saygıyla __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Dün akşam olayın olduğu karakola yakın bir yerdeydim. Arkadaşlar önce karakolu taramışlar dedi sonra da molotoflu saldırının olduğu netlik kazandı. Ama sizde burda ne olup bittiğini bilmeden polisleri savunmayın. Molotofu atan kişi kapkaççıymış. Bunu gözaltına almışlar, içeride işkence etmişler. Buda çıkar çıkmaz ilk işi karakola saldırmak olmuş. Burda saldırıda yanlıştır, sizin olayı bilmeden militanları bilmem teröristleri lanetliyoruz sözlerinizde yanlıştır. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
Ayrıca saldıranın terörist veya kapkaççı olması neyi değiştirir? __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #5 | |||
| Alıntı:
Zaten molotofu atan şahıs yine yakalanmış. Kendisini tanıyan insanlar bunları diyor ben değil. Alıntı:
Bir Gerilla ile bir kapkaççı arasında farklar vardır efendim. Bunu ayırt edememeniz ve anlayamamanız ne acı bir durum. Sonuçta saldırıya uğrayan kişi polis olsada, ikisinin farklı amaçları vardır. Gerilla duygularıyla hareket eder. Kapkaççı ise parasal yönde hareket eder. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | ||
|
| #6 | |||
| Alıntı:
Alıntı:
Saldırının amacı da umrumda değil. Sabah akşam faşist polis diye bir tarafını yırtanlar neden bu tür olayları görmezden gelir, anlayamıyorum... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | ||
|
| #7 | |||
| Alıntı:
Alıntı:
| #8 | ||
| Alıntı:
Öldürülen kişi korucu olup, 7 HPG'linin ölümünden sorumluydu, ve infazı gerçekleştirildi. Bunu kime söylerseniz söyleyin. Ama bana söylemeyin, yemem bunları. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
Sahi sizin tanıdıklarınız ne kadar çok şey biliyor... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Bence sallamayı bırakın bir an önce... Devlet için yanlı yayım yapıyor dediğiniz kanalları geçtim üç kuruşa zor ayakta duran Ulusal'dan tutunda, hükümetin kapatacağı yeniçağ'a kadar hepsi aynı doğrultuda yazdı. Ama siz ben fırat'tan okuduğuma inanırım diyoprsanız o da sizin kimliğinizi ortaya koyar ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|