"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Şırnak Alev Alev Yanıyor./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |||
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Alıntı:
Alıntı:
Kaynak : ANF http://firatnews.eu/modules.php?name...icle&sid=28154 __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! Diejamiro Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-07-07 14:59 . | ||
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| bir link verseniz fena olmazdı hani... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | |
| Kaynak verilmiştir Sn. bozkır. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #4 | |
| fırat haber ajansı...lafa gerek bırakmıyor. inandırıcılığı bir yana eminim teröristleri saklandığı yerlerden çıkarmak bu tür yangınlar çıkarılmıştır.Pkklılarda sağolsun batıda yakmadıkları orman kalmadı.Olan bizim ormanlara oluyor ne diyeyim.Çok pis bir savaş var bu memlekette.Kazananı olmayan türden... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Sizin neye inandığınızla ilgilenmiyorum, ama bahsettiğiniz gibi teröristleri çıkarma girişimi filan yok. Haberi dikkatle okuduysanız, köylülerin üzüm bağlarına ve bahçelerine de sıçramış. Güldürmeyin efendim, gerilla'nın ne işi olur milletin üzüm bağında, bahçesinde. Ortada çatışma diye birşey yokken, orman yakmak keyfi muameleden başka birşey değildir. Ama siz yinede inanmak istediğiniz şeylere itibar gösterin. Batıdaki orman yangınlarını PKK'nin yaktığına ve bunu yapacağına inanmıyorum. Sizin ormanlar, biliçsiz şekilde piknik yapan insanların yüzünden çıkar genelde. Yada ormana arabasıyla hayat kadınlarını götüren kişilerin keyif sigarasının izmaritinden kaynaklanıyor olabilir. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! | |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Bir ormanın bir kaç yerinde birden yangın başlıyorsa bunun adı kundaklamadır. Ayrıca yazınızda yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre demişsiniz. Kim bu yerel kaynaklar? Yangını başlatanlar olmasın? Asker ve korucularmış. Siz hep diyorsunuz ya, alın işte size kocaman bir pehhh... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Unutmadan ayrımı yapmak gerekli. Eğer karakolumun çevresi ormanlıksa ve ormanlık alandan sürekli "it, köpek, çakal sürüsü" bana saldırmaya çalışıyorsa o ormanı son fidanına kadar yakabilirim. Keşke devlette benle aynı zihniyette olma cesaretini gösterebilse... __________________
ey şimdi kara haber gibi bana yaklaşan sonra saadet olup yanımdan uzaklaşan sesler, ayak sesleri |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Haberi Aydın Doğan' dan almak size daha güvenli geliyor heralde. __________________
Aslanlar kendi tarihini yazana kadar, doğrular avcılardan yana olacak. |
|
| #10 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
Çok mu zekisiniz siz? Bodrum yangınıyla aynı zamanda Cudi yanıyordu, tüm yetkililer bodrumdayken cudi kül oldu. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|